Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak połączenia

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
124 Wyświetlenia

Też mam ten problem

ja90
Apprentice
Opcje
Cześć mam mały problem z ruterem wifi jeżeli chodzi o udostępnienie Internetu z telefonu na telewizję nie widzi urządzenia ani telewizor ani telefon jak chce zrobić reset telefonu wyskakuje mi komunikat podaj kod pin gdzie ja siebie nie przypominam abym coś takiego zakładał. Czy jest ktoś mi pomóc jak.to obejść 
0 Like
13 Odpowiedzi
dzikhu
Explorer
Opcje
Hej :smiling-face: A to przypadkiem nie woła o pin do ekranu blokady? Mimo, że masz np odblokowywanie palcem to musiał być nadany pin do odblokowywania :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:
0 Like
ja90
Apprentice
Opcje
Faktycznie chodziło o ten pin teraz próba aby wykryły się urządzenia
ja90
Apprentice
Opcje
Cześć mam mianowicie problem z ruterem w telefonie.poniewaz po włączeniu go telewizor nie widzi Internetu czy ktoś jest w stanie podsunąć jakieś wskazówki? 
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Rozumiem ze telefon służy jako router? Czy widziany jest przez inne urządzenia? A telewizor nie widzi go w ogóle, czy nie może się z nim połączyć? Proszę sprawdzić jakie jest wybrane pasmo? Powinno być 2.4, bądź jeśli telewizor bedzie je widział 5GHz1746162757802.jpg
0 Like
ja90
Apprentice
Opcje
Dokładnie Tak jako router wcześniej korzystałem i było wszystko ok A na chwilę obecną nie potrafię wyszukać sieci w tv
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ja90  Nie podałeś jaki masz model TV? Nie wiem po co tworzysz dwa tematy z tym samym.

https://eu.community.samsung.com/t5/telewizory/brak-po%C5%82%C4%85czenia/m-p/12261939#M48092

ja90
Apprentice
Opcje
Hisense 65u7nq. Nie chce sie połączyć tylko moim telefonem z innymi bez problemu wykrywa sieć i się łączy
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ja90  napisał(a):
Hisense 65u7nq. Nie chce sie połączyć tylko moim telefonem z innymi bez problemu wykrywa sieć i się łączy

Nie znam tej marki więc na forum Samsung raczej nikt Ci nie pomoże. A telefon jaki model?

ja90
Apprentice
Opcje
S8+
0 Like