27-01-2018 09:19 PM
Witam serdecznie! jak w temacie nie mogę oglądać filmów na np folmy.to i inne na streamach openload. Do czwartku wszyskto działało super. Co może być przyczyną?
27-01-2018 11:06 PM
28-01-2018 08:12 AM
Wszystko inne hula jak należy nawet jak na filmy .to film jaest na vidoza.com to też odpala ale większość filmów i seriali jest na openload i jest taki komunikat - the publisher of this file doesnt allow adblock, please disable and reload
28-01-2018 11:00 AM
28-01-2018 05:44 PM
Niestety nic nie pomaga. Klikam na ten komunikat i nic. Jak mam usunąć to blokowanie reklam? Wcześniej reklamy wskakiwały i ja nic nie kombinowałem. Wszedłem w ustawienia i zezwoliłem na nie blokowanie siechcianych stron i nic to nie dało. Jak możesz pomóc tobardzo Cię proszę.
28-01-2018 10:19 PM
28-01-2018 11:32 PM
Witam
Mam to samo, tylko w innym telewizorze (UE55J6200). Dostawca treści wideo (openload) zgłasza konieczność wyłaczenia adblock. Nic nie włączałem, w menu nie ma żadnej opcji, żeby wyłączyć blokowanie reklam, reset przeglądarki nie pomaga. Czyli któraś z aktualizacji (mam automatyczne aktualizacje, z tv korzysta kilka osób, więc nawet nie rejestruję, kiedy coś sie aktualizuje) wprowadziła funkcję blokowania reklam, a bardzo wiele serwisó dostarczajacych wideo w takiej sytuacji blokuje odtwarzanie.
Jesli Samsung wprowadza jakąś opcję, to powiniem zrobić to tak, żeby moża było ją wyłączyć, To takie uszczęsliwianie na siłę. Ja z tv korzystam jedynie do oglądania treści z Internetu, w tej chwili nie mogę nic oglądać.
Proszę o naprawienie tego problemu.
29-01-2018 07:05 AM
30-01-2018 12:39 AM
To nie jest związane z brakiem obsługi flasha. Okno z materiałem wideo jest i jest aktywne. Tylko samo odtwarzanie jest zablokowane.
Ale to już chyba i tak nieistotne, bo strona filmy.to zniknęła z sieci.
Za to pojawił sie inny problem: telewizor blokuje otwieranie niektórych stron internetowych.
Na każym urządzeniu jakie posiadam (konputer win7, komputer win10, smatrson S8 android, tablet yoga android) strony:
fili.tv
openkatalog.com
otwierają się bez problemu. Za to na telewizorze komunikat "nie odnaleziono serwera".
Co jest do cholery nie tak z tym sprzętem?
Mogę uruchomić wideo na smartfonie i puścić na TV, ale sam telewizor już strony nie widzi. Paranoja!
30-01-2018 07:16 AM