Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oglądanie filmów

(Temat utworzony: 27-05-2020 12:57 PM)
580 Wyświetlenia
Rob6804
Journeyman
Opcje

Posiadam Samsunga UE58MU6122 .

Dotychczas oglądałem filmy na przeglądarce bez żadnego problemu od dnia wczorajszego coś się zrobiło i nic nie mogę obejrzeć.

Proszę o radę co może być problemem.

Pozdrawiam.

0 Like
10 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Rob6804  ,Dlaczego tak jest pisałem w tym temacie 

Przed założenie nowego tematu warto Korzystaj z forum wygodnie i komfortowo - oto kilka dobrych praktyk!

Rob6804
Journeyman
Opcje
Nie bardzo rozumiem, wczoraj działał dziś nie chcę wiedzieć co na to wpłynęło.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Rob6804  A co się dzieje, jak wejdziesz na stronę ? Czy masz aktualny firmware  wer 1280

● W zależności od typów obsługiwanych kodeków wideo/audio może nie być możliwe odtwarzanie niektórych plików wideo i audio HTML5.
● Treści wideo z usług przesyłania strumieniowego zoptymalizowanych pod kątem odtwarzania na komputerze mogą nie być prawidłowo odtwarzane za pomocą naszej firmowej przeglądarki dostępnej poprzez Internet

Rob6804
Journeyman
Opcje
Tak mam 1280 , wyskakuje komunikat :the media playback was aborted due to a corruption problem or because the media used features your browser did bot support.
Lub po prostu cały czas się ładuje a nie odtwarza.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Rob6804  Czy resetowałeś Smart Hub ? Jeśli to wykonaj reset  "odtwarzanie multimediów zostało przerwane z powodu problemu z uszkodzeniem lub z powodu wykorzystywanych multimediów, których przeglądarka nie obsługuje.."

Rob6804
Journeyman
Opcje
Nie nic nie resetowalem.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Wiem, że nie resetowałeś, ale napisał Ci, że masz zrobić reset 

Rob6804
Journeyman
Opcje
Ok dopiero wróciłem, już robię 😉
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Rob6804  Jak może podaj mi nazwę tej strony, ale przez wiadomość prywatną.