Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Nie mogę się połączyć bezprzewodowo z TV poprzez laptopa

(Temat utworzony: 17-01-2021 01:38 PM)
5931 Wyświetlenia
Marciniii
First Poster
Opcje

Witam  mam problem polaczyc sie bezprzewodowo TV z lapkiem typ TV UE40ES6100 wykrywa mi nazwe telewizora a jak klikam aby sie polaczyc  nawet jest komunikat LACZENIE lecz nic mi na ekranie TV nie pokazuje sie i wyskakuje nie mozna nawiazac polaczenia.Juz mi sie pomysly skonczyly.Lapek lenovo legion y530_15ich, System operacyjny mam win 10 zaktualizowane steroniki i Update WIn10 wiec wszystko na bierzaco.Natomiast jesli chodzi o program Smart Wiew laczy sie bezproblemowo i muzyka smiga na bierzaco.Tv oprogramowanie jest rowniez wrzucone najnowsze. Prosze o jakas wskazowke.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Po prostu nie jest to możliwe, żeby mieć obraz pulpitu z laptopa na TV.

https://www.samsung.com/us/2012-allshare-play/

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
13 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
Marciniii
First Poster
Opcje

wrzuce zrzuty ekranu nie wiem z jakiego powodu nie chce sie polaczyc wszystko w TV poustawialem jak trzeba zrzut.jpgzrzut1.jpgzrxzu2.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
Marciniii
First Poster
Opcje

z tego co widze to w pozycjach Sieci ma takie opcje jak Siec Wi-FI DIrect ...Soft AP...ustawwienia fun.ALLSHARE..

Wczoraj wrzuciłem na lapka Smart Wiev i zapodalem teledyski przelaczylem sie w opcjach Tv i mialem poloczenie z lapka. dlatego zastanawia mnie to jestli przez ten program mogem bezprzewodowo ogladac to dlaczego nie moge przerzucić obrazu??

0 Like
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Po prostu nie jest to możliwe, żeby mieć obraz pulpitu z laptopa na TV.

https://www.samsung.com/us/2012-allshare-play/

0 Like
Marciniii
First Poster
Opcje

szkoda szkoda...dziekuje za wsparcie przy rozwiazaniu problemu.

0 Like
P48L0
First Poster
Opcje
Mam taki sam problem jak kolega łączy się. Czasem widać nawet ekran pc na tv ale zaraz wychodzi i wywala błąd połączenia. Jakieś sugestie ? Kolega wyżej z Samsunga sobie kpiny chyba urządza. Nie da się 🤣 to jest wasz błąd w aktualizacjach zapewne.
0 Like
P48L0
First Poster
Opcje
Jeżeli pc widzę tv i się z nim łączy na chwilę to jak się nie da ? Nie da się ponieważ ?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@P48L0  Jaki masz dokładny model TV? Laptop/komputer jaki ma procesor generacji?

0 Like