Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

klawiatura do tv

(Temat utworzony: 04-11-2018 10:53 PM)
12806 Wyświetlenia
blazej06
First Poster
Opcje

Witam czy istnieje jakaś klawiatura do tv która obsługuje youtube bądź netfliks a nie tylko aplikację internet.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@blazej06 Tak jak napisał @vdsl2, do telewizora możesz podpiąć dowolną klawiaturę bluetooth. Musisz jednak wiedzieć, że nie wszystkie aplikacje wspierają klawiatury. YT i NX tegego nie robią. Nic na to nie poradzisz, no chyba, że wymusisz to na ich twórcach, bombardując ich pytaniami.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
11 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Do TV możesz podłączyć każdą klawiaturę przewodową lub bezprzewodową zobacz tutaj

Też możesz użyć apki z Google Play

Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@blazej06 Tak jak napisał @vdsl2, do telewizora możesz podpiąć dowolną klawiaturę bluetooth. Musisz jednak wiedzieć, że nie wszystkie aplikacje wspierają klawiatury. YT i NX tegego nie robią. Nic na to nie poradzisz, no chyba, że wymusisz to na ich twórcach, bombardując ich pytaniami.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
blazej06
First Poster
Opcje

Dzięki za odpowiedź w sumie te aplikacje są już długo A wsparcia nie ma.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@blazej06A jaki masz model TV ?  Co masz na myśli czy obsługuje youtube czy netfliks ?

0 Like
blazej06
First Poster
Opcje

Samsung ue49nu7172 chodziło mi o to czy jest jakaś klawiatura USB bądź bluetooth którą mogę sterować w aplikacji youtube bądź netfliks 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Raczej takiej nie ma kiedyś były do starszych TV  takie klawiatury Samsung KBD-1000 oraz KBD-2000 i nie było obsługi YT a tylko Smart Hub

0 Like
blazej06
First Poster
Opcje

A mam jeszcze takie pytanie czy do mojego modelu tv mogę dokupić pilot smart control 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Już kiedyś o tym pisałem że taki pilot nie bedzie działał NU71XX/NU73XX

0 Like
blazej06
First Poster
Opcje

Szkoda zostaje tylko telefon ale dzięki za odpowiedź 

0 Like