Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ipla w Samsung TV UE32T5372AUXXH.

(Temat utworzony: 22-10-2020 01:27 PM)
11809 Wyświetlenia
ptrzem
Navigator
Opcje

Witam!

Po aktualizacji firmware telewizora UE32T5372AUXXH do wersji 1402.4 aplikacja Ipla przestała działać. Przy odtwarzaniu filmów oraz kanałów TV pojawia się komunikat 'Nieznany błąd'. Wcześnie wszystko było OK.

Próbowałem już robić reset Smart Hub i instalować wszystko ponownie, niestety bez skutku.

Czy ktoś ma może podobny problem?

pozdrawiam

0 Like
79 Odpowiedzi
Meli_Laki
Apprentice
Opcje

Mam TU8502 ver. 1460 I też lipa. Albo to jest problem u Samsunga albo u Ipli. Fakt jest taki że wykupione pakiety nie działają i nikt od pana Solorza nie poczuwa się do rozwiązania problemu, to jest naciąganie ludzi. Jakaś instytucja może UKE albo UOKiK powinien wkroczyć do akcji. Samsung powinien albo wycofać iplę z repozytorium, albo zmusić CP do właściwego działania aplikacji. Wysyłałem zgłoszenia na emaila pomoc ipli, poprosili o parametry tv i kontakt się urwał. Ile ten stan będzie jeszcze trwał czy w końcu do k... nędzy w końcu przestaniecie naciągać ludzi , to jest po prostu skandal.

0 Like
MatiW
Pathfinder
Opcje

https://pomoc.ipla.tv/pytanie/na-ilu-urzadzeniach-moge-korzystac-z-ipli/ na stronie dostawcy aplikacji jest napisane, że będzie poprawnie działać na TV Samsung z roczników 2012-2019, a to model z 2020r. Dostałem informację, że trwają pracę, aby zoptymalizować aplikację do działania również na serii T, więc pozostaje czekać na rozwiązanie 👍

michvu
Pioneer
Opcje
Cześć,

Mam problem od długiego czasu nie działa mi aplikacja ipla.tv . Posiadam telewizor Samsung UE50TU7192U 50 cali, seria 7 z 2020 roku. Chcąc włączyć jakikolwiek materiał pojawia się komunikat aby skontaktować się z pomocą ipli. Aplikacja była reinstalowana wiele razy, wszystkie inne działają bez zarzutu. Napisałem do pomocy ipli i otrzymałem załączona odpowiedź, czy ona oznacza że ipla działa wyłącznie na telewizorach samsung produkowanych do 2019? Brzmi jak nonsens ale może ktoś miał podobny problem i jakoś udało się go rozwiązać. Z góry dzięki 

image

0 Like
Buba67
Helping Hand
Opcje

@MatiW  Tylko że te prace trwają od początku jak pojawiły się tv w 2020 roku, a mamy już kwiecień 2021. Zgłaszałem problem 4 sierpnia zeszłego roku.

W tv z 2021: 

Niedostępne: Ipla, TVP Vod, Canal+Premiery, WP Pilot, PlayNow.
Dostępne: Player, Apple tv, Netlix, Amazon Prime Video, Eurosport Player, HBO Go.

ptrzem
Navigator
Opcje

W tej chwili pojawiły się już pierwsze modele QLED i Neo QLED z rocznika 2021. Ciekawe, czy na nich Ipla będzie działać prawidłowo. Mają one już na pokładzie Tizen ver 6.0 w odróżnieniu od Tizen ver 5.5 dla rocznika 2020.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ptrzem Post wyżej masz napisane. Ale jest to kwestia jak szybko producenci aplikacji dostosują się do nowych sprzętów.

0 Like
Buba67
Helping Hand
Opcje
Jak na razie to Ipli na tych modelach nie ma
Meli_Laki
Apprentice
Opcje

Chyba wyłączę aktualizację systemu żeby znowu czegoś nie sknocili.

0 Like
cesio
Explorer
Opcje

Nie ma nawet ipli w sklepie mam ten model 

0 Like
marcel2007
Voyager
Opcje

Mam model QE43Q64T.  Dwa programy "bezpłatne" w Ipli : Polsat i TV4.  TV4 działa(nawet o dziwo w HD ) a Polsat "błąd systemu".

Stare seriale (Kiepscy,Daleko od noszy,Graczykowie) działają. Nowe - "błąd systemu".

O co tu chodzi ?  Polsat to błąd systemu a TV4 już nie ??

Sprawa trwa już ponad rok czasu i Ipla i Samsung olewają sprawę.

Nieładnie robić klientów w bambuko ....

0 Like