28-05-2017 07:03 AM - last edited 15-04-2019 09:31 AM by RadekK
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
- Report Inappropriate Content
zakupiłem UE49MU6442U z myślą że będę korzystał z funkcji interakcji głosowej TV jest wyposażony w odpowiedniego pilota jestem zalogowany na koncie Samsung w instrukcji jest wszystko opisane po polsku
funkcja działa ......ale po angielsku proszę o pomoc jak to zmienić
Solved! Go to Solution.
02-01-2018 10:40 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
nie wwiem jaki midel 😞 wywalilam instrukcje 😞 wiem tylko ze 50 cali, a na tv jest gdzies model? poszukam
02-01-2018 10:43 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
02-01-2018 11:03 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Poniżej masz wycinek z instrukcji dla Twojego modelu.
Gdybyś nadal miała problem, sprawdź aktualność oprogramowania dla swojego modelu. Wersję w tv z tą na stronie http://www.samsung.com/pl/support/model/UE48H6400AWXXH#downloads - najnowsza to 2880.2.
25-01-2018 01:29 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Witam zakupiłem model Samsung TV UE55MU6172 - kiedy sterowanie głosowe po polsku?
Z tego co ustaliłem telewizory Samsung z 2017 r. nie mają wsparcia języka polskiego w funkcji wyszukiwania głosowego, choć poprzednie serie je posiadały. Czy Samsung planuje dodanie języka polskiego do funkcji wyszukiwania głosowego w serii telewizorów z 2017 r.? Czym mogła być podyktowana decyzja aby okroić telewizory z rozpoznawania mowy w języku polskim?
25-01-2018 01:47 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Witaj,
Jak było wcześniej napisane, telewizory z 2017 roku nie bedą miały wsparcia w j. polskim do interakcji głosowej. Można mieć nadzieję, że po targach elektronicznych w 2018 roku będzie uruchomiona usługa Bixby.
25-01-2018 01:49 PM - last edited 25-01-2018 01:51 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Po Co mi bixby w moim note8 też po en nic po polsku. Skoro taka funkcja jest w tv powinna być obsługa w języku polskim skoro są w sprzedazy w Polsce. Szkoda będę musiał odejść od Samsunga. Powoli robi się Szajsung!!
25-01-2018 03:10 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Rozumiem twoje rozgoryczenie, ale muszę przyznać, że wyszukiwanie i obsługa w języku angielskim działa całkiem sprawnie.
07-02-2018 02:49 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Nie podzielalbym Twojego entuzjazmu, sprobuj ustawic wylaczenie telewizora "sleep timer" na 20-30 min glosowo. Mimo poprawnego rozpoznawania komendy (sam TV tak podpowiada) glosowej, zamiast wykonac polecenie, wyszukuje fraze na YT...
15-02-2018 10:44 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Wczoraj kupiłem TV Q7F, 6.3 tyś PLN i nie ma obsługi głosowej po polsku?
Zmieniłem starego KS7000 na Q7F i tak jakbym strzelił sobie w stopę. W starym TV KS 7000 obsługa po polsku była perfekcyjna. Polskie nazwy w You tube znajdował bez problemu. A w Q7F znalezienie polskiej piosenki na you tube jest niewykonalne za pomocą obsługi głosem. Najgorsze jest to że czuje się tak oszukany przez Samsunga że nie mogę w to uwierzyć. Stary model z 2016 roku jest lepszy niż TV za 6.3 tyś PLN. Przez myśl mi to nie przeszło inaczej bym go nie kupił. Dawno mnie tak nie oszukano. Ale najlepszy jest opis w Euro RTV AGD Funkcja głosowa nie obsługuje niektórych języków i dialektów, to ma być żart?? przecież ten Szajsung q7f obsługuje głosem tylko angielski. Żenada gratuluję tak dalej nabijcie ludzi w butelkę.
15-02-2018 11:03 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Witam w klubie wy.... ych przez samsunga
biorac pod uwagę fakt ze ks7000 (w stanach ks8000) mial
-dużo lepszy kontrast
-lepszą peek brightness
-lepszą równomiernośc jakości poszczególnych egzemplarzy
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ks8000
oraz ze q7f ma klopoty z odklejonymi foliami podswietlającymi
https://www.youtube.com/watch?v=_DBzfkP9w0s
firma na prawde idzie po bandzie!
ale temat ma status "rozwiązano" więc chyba wszystko jest super nie?