Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Informacje na ekranie - film Netflix

(Temat utworzony: 30-08-2022 06:47 PM)
5022 Wyświetlenia
Monika1977
Apprentice
Opcje

Cześć jak z ekranu usunąć dane z lewego Górnego rogu które wyświetlają się podczas filmu na Netflix :(? 

image.jpg

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Przyciskiem info na pilocie 🙂

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

10 Odpowiedzi
Rozwiązanie
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Przyciskiem info na pilocie 🙂
Monika1977
Apprentice
Opcje

Dziękuje !!!! Mam 3 piloty od samsunga przy sobie bo starałam sie ustawić nowy a tam strasznie ubogi pilot w dodatku jakiś bez baterii jakoś ma działać na światło dzienne ale mu chyba nie wychodzi ;( za to ja wychodzę z siebie :smiling-face: model UE55BU8002 UHD 4K

0 Like
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Fajny model. Ja mam starszy i wszystko się da na pilocie zrobić
UrbanExplorer
Apprentice
Opcje
Jeśli Twój pilot od "tyłu" wygląda tak jak na zdjęciu to ma baterię ale wbudowaną, panel solarny doładowuje ją w dzień a na dolnej krawędzi masz wejście USB-C do ładowania go z normalnej ładowarki 20220830_185630_649_1661878596.jpg
Monika1977
Apprentice
Opcje

Mi nie zawsze ten nowy pilot reaguje nie wiem czemu nawet podlaczylam go do ładowania 😞

0 Like
Monika1977
Apprentice
Opcje

Dokładnie tak mimo naładowania go ma problem z reakcją, najgorsze było logiwanie do aplikacji ale mam ten ból za sobą :smiling-face:

0 Like
UrbanExplorer
Apprentice
Opcje
Jak problem z reakcją? Może reset do fabrycznych albo parowanie pilota od nowa bo mój na Q77A działa nawet w kuchni zza ściany
0 Like
Monika1977
Apprentice
Opcje

a to trzeba sparowować pilot ? czy z ustawień ogólnych można to zrobić ? czy trzeba przywrócić ustawienia fabryczne i wszystko od początku 😞

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Monika1977, żeby sparować pilot, wystarczy, że wciśniesz i będziesz trzymać na nim jednocześnie dwa przyciski: Play/Pauza oraz Retur (zakręcona strzałka). Trzymaj te przyciski do momentu, aż na TV pojawi się komunikat, że pilot jest sparowany. Oczywiście robimy to na włączonym telewizorze.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.