Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Chromecast nie mogę przesłać obrazu z VR

(Temat utworzony: 29-10-2023 05:57 PM)
478 Wyświetlenia
danielos77
Apprentice
Opcje

Mam pytanie, mam nowy telewizor 65QN85C i okulary Oculus Quest 3. Nje mogę przesłać obrazu z VR na telewizor. Czy te telewizory nie posiadają Chromecasta? Ma ktoś pomysł co może źle robię? Mój 10 letni tv bez problemu ma to, a tutaj problem. 

0 Like
9 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
danielos77
Apprentice
Opcje
Tak, przeglądałem spec. Jednak wiem, że w nim jest Tizen i nie wiem jak to jedno z drugim działa. Czy dobrze rozumiem, że nie mogę wysłać z Quest obrazu, co mogę zrobić?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Proponuje zadać pytanie do Samsunga w tej sprawie. Bo ja nie widzę aby miał Chromecast.

Kontakt z nami
https://www.samsung.com/pl/support/contact/

danielos77
Apprentice
Opcje
Hmm trochę jestem w szoku, że tv za tyle kasy a takiej podstawowej funkcjonalności nie posiada, Chromecast to chyba podstawa przy przesłaniu obrazów.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Na rynek Polski nie ma nawet Asystenta Google.

danielos77
Apprentice
Opcje
Czy dobrze rozumiem, jeżeli faktycznie nie ma (już napisałem do Samsunga) to mogę dokupić jakiś moduł Chromecast i będzie działać?
0 Like
Members_tR0P1EY
First Poster
Opcje

Hej, rozwiązałeś to jakoś? mam ten sam problem- kupiłem gogle quest 3 a mam samsunga serif 43 i też go nie widzi. ma Tizena... daj znać jeśli jakoś ci się udało

0 Like
danielos77
Apprentice
Opcje
Cześć, rozwiązałem poprzez dodanie miboxa. Jakaś masakra, tv za tyle kasy a chromecasta nie ma.
0 Like