Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Budzenie głosem

(Temat utworzony: 28-10-2021 05:10 PM)
1225 Wyświetlenia
KamyQ
Journeyman
Opcje

Witam ktoś ktoś jest w stanie odpowiedzieć jak jest w telewizorze qe55q67a z budzeniem głosowym ? Mam starszy model tez q67A z 2019r i owa funkcja jest a w telewizorze w 2021 brak tej funkcji 

Rozmawialem z panem na infolinii i powiedział żeby zrobił reset tv ale to nie pomogło 

0 Like
23 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
KamyQ
Journeyman
Opcje

Faktycznie stary telewizor ma końcówkę q67R a nowy q67A nie zwróciłem uwagi czy q67A nie posiada tej opcji ? 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@KamyQ  Możesz coś więcej napisać opcji budzeniem głosowym? W jaki sposób ją uruchamiasz?

https://eu.community.samsung.com/t5/telewizory/asystent-bixby-w-telewizorach-samsung-poznaj-wszystki...

0 Like
KamyQ
Journeyman
Opcje

Ogólnie w opcjach nie ma budzenia głosem a jak wydaje polecenie (klikam i trzymam mikrofon) bixby Turn on voice wake up to dostaje komunikat ze nie może włączyć tej funkcji 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Masz najnowszy firmware wersja 1805? Może kolega @kamil40013  sprawdzi u siebie na Q80A.

0 Like
KamyQ
Journeyman
Opcje

Tak mam najnowsza wersje 1805

już nawet resetowałem tv 5sec na włączonym tv trzymając power na telewizorze a później na pilocie 

0 Like
KamyQ
Journeyman
Opcje

Myśle ze nie posiadam tej opcji 

4F40A5D9-F066-4F97-942B-2CAEF588D498.png

D258E81C-7CD2-4FEE-AC05-59D973CFB70B.png

 brak rozpoznawania głosu aczkolwiek support napisał ze musi być ta opcja tak samo jak i pan z infolinii powiedział ze funkcja musi być 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@KamyQ  Poczekaj jak kolega sprawdzi u siebie i na pewno napisze.

OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@KamyQ, myślę, że jakby tej opcji nie było, to byś nie dał rady uruchomić Bixby'ego poprzez trzymanie przycisku z mikrofonem. A spróbuj powiedzieć "hi bixby turn on tv". I oczywiście czekamy na @kamil40013.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like