Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Błąd (0.0) przy uruchomieniu aplikacji HBO GO

(Temat utworzony: 06-04-2021 10:07 PM)
3817 Wyświetlenia
MagdalenaGDA
Journeyman
Opcje

Witam,

podczas próby włączenia filmu w aplikacji HBO GO pojawia się informacja o błędzie (0.0).

Dane dotyczące TV:

SAMSUNG UE 40H6400AWXXH (rok produkcji 2014); Wersja firmware: T-INFOLINK2014-1042; wersja aplikacji: 5.12.1.233.332; urządzenie: orsay 14_X14_BT; Połączenie: WiFi.

W zeszłym roku bez problemu mogłam korzystać z aplikacji HBO GO. 

Proszę o pomoc.

0 Like
Przejdź do rozwiązania
13 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MagdalenaGDA  

Aby wykonać reset Smart Hub, należy przejść do Ustawień - Smart Hub lub Funkcje Smart - Resetuj usługę Smart Hub.

Jeżeli chciałaby Pani wykonać reset całego oprogramowania, należy przejść do Ustawień - Pomoc Techniczna - Diagnostyka - Resetuj.

Reset oprogramowania telewizora wymaga wprowadzenia kodu PIN.
Standardowe kody pin to: 0000, 1111 lub 1234.
Reset Smart hub oraz reset oprogramowania telewizora, wiążą się z utratą danych. Warto zapisać ważne ustawienia (tj. loginy do aplikacji, ustawienia kalibracji obrazu czy dźwięku oraz wszystkie istotne dla użytkownika) przed wykonaniem resetów.

0 Like
MagdalenaGDA
Journeyman
Opcje

Dziękuję za propozycję rozwiązania problemu.

Zweryfikowałam, że wersja oprogramowania jest 2900 (Pomoc techniczna>Aktualizacja oprogramowania>Obecna wersja:2900.

Po kliknięciu "Aktualizuj teraz - komunikat "Obecnie nie ma dla Ciebie żadnych nowych aktualizacji.

Czyli wykluczam brak aktualnej wersji oprogramowania TV.

Serdecznie pozdrawiam

0 Like
MagdalenaGDA
Journeyman
Opcje

Dzień dobry,

po zweryfikowaniu aktualności oprogramowania, wylogowałam się z konta HBO GO na TV i ponownie wpisałam kod aktywacyjny na koncie internetowy w aplikacji HBO GO. Zadziałało. Mam HBO GO.

Czyli zakładam, że działania podjęte przez HBO GO "Przeprowadziliśmy resynchronizację urządzeń, na których konto HBO GO było zalogowane. Będzie to wymagało ponownego zalogowania się ze strony użytkownika. " - zadziałały, oby trwale.

Dziękuję Wszystkim, którzy odpowiedzieli na mów wpis .

Serdecznie pozdrawiam

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MagdalenaGDA  Świetnie że wszystko już prawidłowo działa😀

Pozdrawiam i miłego dnia🙂

0 Like