Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

aplikacja youtube

(Temat utworzony: 22-11-2020 02:59 PM)
1913 Wyświetlenia
newwikus
Journeyman
Opcje

Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z odtwarzaniem materiału na YT. Tzn filmy po odpaleniu po kilku chwilach zmieniają jakość np na 360p. Internet mam podłączony po wi-fi ale prędkość jest ok. Netflix odpala filmy w hdr w kilka sekund i tam nie ma problemu. czy możliwe ze po aktualizacji apki lub TV tak się stało?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Ja mam inne modele TV Q60RAT i RU7472 a ustawione mam na automatyczne wybiera 1080 lub 4K.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@newwikus  Wersja firmware 1310

• 108 MP obrazy Galaxy S20 są teraz obsługiwane
  • Naprawiono błąd, który powodował, że aplikacje przestały działać, jeśli telewizor był odłączony od zasilania podczas instalacji.
  • Naprawiono błąd, który powodował, że usługa Apple Music nie jadła dźwięku.
  • Zabezpieczeń
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@newwikus, Spróbuj na jakiś czas podłączyć telewizor do internetu po kablu.

newwikus
Journeyman
Opcje

Zauważyłem że jak zmienię jakość na sztywno na np full HD i włączy się reklama to po reklamie jakość zmieniona jest na sztywno na 360p i muszę zmienić znów sam na wyższą...masakra

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Może kolega @Szewcu72 sprawdzi u siebie jak u niego działa.

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@newwikus @vdsl2 na moim taki problem nie występuje.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Więc pozostaje wykonanie resetu TV.

olrzyn
First Poster
Opcje

hej,

tv to UE55NU8002 ver firmware 1310

wiec mi tez YT sam zmienia rozdzialke na 360p i tylko na tej obraz idzie bez zaciecia. sam zmieniam na 1080p czy 4k i *****, obraz potrafi sie kilka razy doczytywac a i tak sam zmieni na jakosc 360p.

wszystkie testy w tv robilem, restartowalem tez ustawiania smart huba.

dodam ze predkosc internetu na tv przez www.fast.com pokazuje na poziomie 30-60 mbps

Problemy zaczely sie po aktualizacji tv do wersji 1310. 

inne aplikacje jak hbogo, netflix dziala bez problemow. wszystko ladnie idzie w maksymalnych rozdzialkach.

0 Like
olrzyn
First Poster
Opcje

robiles moze restart TV ? pomoglo u Ciebie ?

0 Like
newwikus
Journeyman
Opcje

Ja podłączyłem tv do neta przez kabel. Za jakiś czas podłącze ponownie przez wi fi i zobaczę czy nadal jest lipa.o

0 Like