Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacja oprogramowania TV Samsung eu40es6100

(Temat utworzony: 11-01-2018 08:54 PM)
16866 Wyświetlenia
Koza4444
First Poster
Opcje

Gdzie mogę pobrać najnowsze oprogramowanie do tv Samsung kod modelu ue40es6100 teraz mam wersję oprogramowania 001024 na tej wersji tv nie odnajduje wifi i nie może połączyć się z Internetem proszę o pomoc 

0 Like
23 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Koza4444

Tu masz link do strony wsparcia: http://www.samsung.com/pl/support/model/UE40ES6100WXXH

Znajdziesz na niej wszystkie pliki oraz instrukcje obsługi i instalacji.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Koza4444
First Poster
Opcje

Jak bzdura tutaj nie ma o pliku z oprogramowaniem na tv smart eu40es6200

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
@Koza4444
Faktycznie, nastąpiła pomyłka nie spojrzałem na błąd w oznaczeniu modelu. Niestety w przypadku polskiego wsparcia brak modelu UE40ES6200. Jedyne co znalazłem, to UE40D6200TS na rynek niemiecki.
I nie bzdura, tylko pomyłka.
Nie myli się tylko ten co nic nie robi.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Koza4444
First Poster
Opcje
Nie eu40es6200 tylko eu40es6100 cos pan czesto popelnia bledy co mi z niemieckiego oproramowania
0 Like
Koza4444
First Poster
Opcje
A czy jak zrobie reset tv odzyskam wifi tak abym mugl polączyc sie z internetem bo w tej chwili nie znajduje rutera a wczesniej bylo ok zaznaczam ze ruter ma polączenie łączy się z z komputerem i tv od córki a z moim nie łączy więc siec dziala poprawnie
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Na początek zrób reset tv, gdyby nadal nie widział routera, zresetuj również router. Gdy i to nie pomoże, konieczny bedzie kontakt z serwisem, być może położył się moduł WiFi.

0 Like
Koza4444
First Poster
Opcje

Ruter jest w porzadku bo inny tv łączy z internetem ten nie widzi ruteta

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
To że inny łączy (o ile nie identyczny) to wcale nie oznacza, że wszystko jest ok. Spróbuj wykonać reset routera i podłącz wszystkie urządzenia ponownie. Zacznij od tv. Sprawdź również czy działa na połączeniu kablowym.

0 Like
Koza4444
First Poster
Opcje

Ko tak zrobię

0 Like