Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

TV Samsung

(Subiect creat la: 18-03-2023 06:35 PM)
271 Vizualizări
TI29
Journeyman
Opțiuni
Am pe jumătate ecranul , culoarea foarte închisă, nu se vede mai nimic
13 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Probabil ecranul are defect și necesită să iei legătura cu cei de la Samsung pentru service. Nu cred că există o altă rezolvare. Încearcă totuși să-l configurezi de la început ca atunci când l-ai cumpărat din magazin ori resetare imagine din Setări imagine setări expert resetare imagine.
0 Aprecieri
TI29
Journeyman
Opțiuni
Am resetat și configurat de la început, aceiași problemă. Cum procedează cei de la Samsung cu service-ul
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Ce model de tv ai?eventual poți face un screenshot?
0 Aprecieri
TI29
Journeyman
Opțiuni
Model UE55NU7102KXXH
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
De cat timp îl ai?
0 Aprecieri
TI29
Journeyman
Opțiuni
Nu stiu, am cumpărat locuința cu tot cu tv
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Aici ai pagina de suport cu informațiile pentru modelul respectiv.
https://www.samsung.com/ro/support/model/UE55NU7102KXXH/

Vezi ce firmware ai tu pe el şi dacă nu cumva există vreun update pe care ar trebui să-l faci.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu zic cs e ecranul lui.Asa am pățit și eu în ianuarie la un tv de 6 ani,mi-a apărut o liniuța orizontala subtire .Am sunat la un service Samsung, mi-au spus ca e ecranul, ma costa la 1100 ron reparatia asa ca mi-am cumpărat altul nou.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
În ce context apare această afişare incorectă?
Doar la nivel de programe TV sau şi la redarea de conținut din alte surse externe?
Eu nu dețin TV Samsung dar ar trebui să ai prin meniu şi ceva la modul Self Diagnosis. Asta ar ajuta să vezi dacă ulterior diagnosticării ar fi o soluție resetarea la parametrii inițiali a TV-ului sau va fi nevoie să apelezi la un service autorizat.
TI29
Journeyman
Opțiuni
Afișarea pe jumătate a ecranului închis, negru , apare tot timpul.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
În situația aceasta vezi aici.
https://www.samsung.com/ro/support/service-center/
0 Aprecieri
TI29
Journeyman
Opțiuni
Le am dat acces la distanța la cei de la Samsung, au lucrat în tv aproape o oră, mi au spus sa l închid și sa l las în repaus minin jumătate de ora. L am lăsat mau bine de o oră, dar degeaba
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Te cred. Ar ajuta mult să specifici exact modelul de TV. Poate alți colegi oferă şi alte soluții dacă au modele similare şi au întâmpinat exact aceeaşi problemă.
Poate iei în calcul şi resetarea lui, inclusiv actualizarea firmwareului.
Dacă a cedat vreo componentă internă nu scapi de service autorizat dar de încercat trebuie să încerci tot ce ar putea ajuta.

Scuze, acum am văzut că ai specificat modelul.
Nu apar mereu postările dacă nu dau refresh la pagină.
0 Aprecieri