Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Televizorul meu primeste Hbo Max sau cumpar Chromecast?

(Subiect creat la: 01-02-2022 06:17 PM)
812 Vizualizări
Boäghero
Pioneer
Opțiuni

Televizorul meu(cod model-UE55RU7172UXXH)va primi aplicația hbo max care trebuie sa se lanseze sau cumpăr un google chromecast? 

11 Răspunsuri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Asta numai dezvoltatorii de la HBO stiu. Pentru ca aplicatia nu e dezvoltata de Samsung...
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Opțiuni
Din ce an este.
Boäghero
Pioneer
Opțiuni
Habar nu am
feze
Apprentice
Opțiuni
max se lansează pe 8 martie în ro, dacă tu ai văzut in app store aplicația atunci ai noroc
Boäghero
Pioneer
Opțiuni
Eu am întrebat dacă va primi?Dacă vedeam mai întrebam pe comunitate?
Opțiuni
Când ai cumpărat TV ul.
Boäghero
Pioneer
Opțiuni
2-3 ani
Opțiuni
O sa ai HBO Max.
Boäghero
Pioneer
Opțiuni
Doamne ajută,ca nu vreau sa dau bani pe un google chromecast
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Logica mea spune că dacă încă funcționează aplicația HBO Go pe TV actual, atunci mă aștept să fie disponibilă și aplicația HBO Max când va fi lansată. Doar că, momentan nu exista o lista cu dispozitivele compatibile în România, conform celor de la HBO România.
Însă, la un search pe google, deși nu îmi afișează informația când deschid pagina web (pentru că îmi spune că serviciul nu este disponibil în România), pe pagina de google scrie clar că HBO Max rulează pe TV Samsung, modele începând cu 2016.Screenshot_20220201-195936_Chrome_31758_1643738408.jpgScreenshot_20220201-195546_Facebook_31757_1643738165.jpg
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Situația este descrisă pe site-ul oficial hbomax.ro:

Ce se întâmplă dacă m-am abonat la HBO GO printr-un partener autorizat?

Dacă te-ai abonat la HBO GO printr-unul dintre partenerii noștri, contul tău va deveni HBO Max în momentul lansării. Partenerii noștri te vor contacta în curând pentru a-ți oferi toate detaliile.

HBO a mai zis următoarele, pentru nwradu.ro:

HBO Max va inlocui serviciul HBO GO in aceleasi conditii ca pana acum.

Daca HBO GO era inclus in pachetul HBO/MAXPAK, lansarea nu va afecta conditiile comerciale.

Actualii abonati HBO GO vor fi migrati la HBO Max. Trebuie doar sa isi descarce aplicatia noua.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!