Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Televizoarele din Seria 7 si Seria 8 nu difuzeaza filme de pe USB/HDD - Unsupported feature

(Subiect creat la: 05-10-2020 05:35 PM)
3994 Vizualizări
Ducu
Explorer
Opțiuni

Buna ziua!

Recent am facut tranzitia de la un 48H6400 la 55RU7092 UXXH si am observat ca toate filmele pe care le aveam pe HDD/SSD sau Stick USB nu mai funcionteaza pe acest nou televizor din cauza formatului suportat pe televizor si al codec-urilor. Vorbim aici despre filme cu familia, alte inregistrari dar si filmarea de la nunta de anul trecut. Am rascolit internetul si am observat ca sunt multi utilizatori care se plang pe format .avi, mkv, divx etc.

Stie careva daca exista si alta varianta prin care sa remediem aceasta problema? Nici nu mi-a trecut prin cap sa verific aceste video format de baza - nu ma asteptam sa nu fie compatibile cu noile generatii tinand cont ca nu aveam problema pe cea veche.

Voua cum vi se pare strategia Samsung in acest aspect?

16 Răspunsuri
JohnyBony
Pioneer
Opțiuni
Va luati un media player extern,si se rezolva problema,cu televizorul bineinteles.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca ai un PC pe care ai putea pune VideoStream + un Chromecast in TV ai rezolva. Eu asa am facut pana sa fac upgrade la TV si a functionat fara probleme.

Ducu
Explorer
Opțiuni
La Chromecast m-am gandit si eu dar imi este incomod. Pe langa TV mai adaug pretul unui Chromecast 4K si un media device (dvd exclus ca suntem in 2020). Sincer, daca stiam de la inceput ca o sa am restrictii cea mai importanta functie a unui TV dpmdv ma orientam clar spre altceva. Cat as investi in Chromecast si external media device/miniPC cumparam ceva mult mai performant. Repet, daca pe seria 6 nu am avut problema asta, nu mi-a trecut prin cap ca o sa fie pe seria 7 si nici nu m-am gandit sa verific, mai ales ca doar unele codecuri (cele mai uzuale) nu functioneaza, altele da (de nisa).
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Iti inteleg frustrarea. De asta eu am ales LG Oled in locul unui Samsung, chiar daca sunt mega fan Samsung si am un TV Samsung de 8, 9 ani care bate la imagine TV-uri din generatia 2020.
Trebuia sa te documentezi putin mai mult inainte de achizitie. Nu prea ai optiuni daca nu vrei sa investesti putin.

0 Aprecieri
Ducu
Explorer
Opțiuni
@ElfStone, multa dreptate ai. Mereu ma documentez iar aici dpdv tehnic (specs on paper) televizorul este foarte bun. Chiar daca m-as fi dus in magazin sa il vad inainte de a cumpara, nu m-as fi gandit sa am la mine un USBstick cu filmare .AVI. sper ca postarea mea sa trezeasca intrebari celor care se gandesc sa cumpere gama noua de televizoare Samsung. ***** seria 6, prapad.
AlexRa
Apprentice
Opțiuni

Si cele din seria 8 fac la fel, de fapt citind inclinsa cred ca cele mai noi sunt in aceiasi situatie.

0 Aprecieri
JohnyBony
Pioneer
Opțiuni
Ma mira faptul ca avi nu mai este in lista de formate.Sunt pe olx bluray playere Samsung,LG cu usb modele din anii trecuti care redau majoritatea formatelor existente.200 de lei ar trebui sa fie.
0 Aprecieri
Ducu
Explorer
Opțiuni
Hmm, redarea nu se face prin interfata Tizen a TVului implicit primesc aceeasi eroare sau faptul ca este player blu-ray foloseste TVul doar ca display si face mirror din interfata player-ului? Oricum, sa ma intorc in 2020 la folosirea discurilor fizice imi pare absurd. Nu inteleg de ce sunt singurul care se mira ca nu pot folosi simplu un SSD/HDD/StickUSB pentru media si cum majoritatea folositi metode carpite. Vreau sa fie clar, va multumesc foarte fain pentru variante, dar nu vreau sa investesc si mai multi bani doar pentru ca o functie este software disabled. Aici imi pare schema Apple cu Bluetooth doar intre iDevices ...
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Ducu !

Îmi pare rău că întâmpini această probemă, dar hai să vedem, poate se rezolvă.

Ne poți oferi mai multe informații despre metadata info din fișierele ce nu pot fi rulate pe modelul RU? Colegii mei din Samsung le-ar putea analiza și ți-ar putea oferi un răspuns cuprinzător. 

Informațiile metadata pot fi obținute cu programul Mediainfo, instalat pe un PC . Să-mi spui dacă ai nevoie de ajutor cu Mediainfo-ul.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
NICHI78
First Poster
Opțiuni

Vă salut. Cu scuze pentru că mă amestec, am aceeași problemă: un Samsung smart de 125 cm, seria 8. E (ar fi) totul ok, doar că nu vrea să citească fișierele .avi encodate divx și xvid. Probabil că situația NU ARE rezolvare, decât munca de furnică de a reconverti unul câte unul fișierele. Sau? e totuși vreo soluție? mă gândeam că, cine știe, un pachet de codecuri poate fi instalat pe TV.

0 Aprecieri
JohnyBony
Pioneer
Opțiuni
Chestia e in felul urmator,ai facut o greseala,iar acum vrei sa o indrepti.Daca vrei sa ai trebuie sa dai,nu dai nu ai.Eu am si acum un bluray player Samsung din 2014,merge pusca chiar si WMV care erau mai demult.Nu mai zic de tot ce tine de audio-video.Simplul motiv ca are usb,inseamna foarte mult.El este baza pentru tot ce vrei sa vezi.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hello @Ducu !

Revin cu întrebarea pe care ți-am mai pus-o deja.

Ne poți oferi mai multe informații despre metadata info din fișierele ce nu pot fi rulate pe modelul RU? Colegii mei din Samsung le-ar putea analiza și ți-ar putea oferi un răspuns cuprinzător. 

Informațiile metadata pot fi obținute cu programul Mediainfo, instalat pe un PC . Să-mi spui dacă ai nevoie de ajutor cu Mediainfo-ul.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Ducu
Explorer
Opțiuni
Salut EmiliaN! Asa cum am convenit am atasat aici un exemplu de fisier.
0 Aprecieri
IoanaL
First Poster
Opțiuni

Hello! Ai gasit o rezolvare pentru redarea acelor formate? Merci! 

0 Aprecieri
radu_c
First Poster
Opțiuni

Buna seara,

Ati gasit vreo solutie acceptabila pentru redarea fisierelor video in format avi? Sunt interesat pentru ca am aceeasi problema cu 2 tv-ri serie 8 (model 2020).

Multumesc!

AlexRa
Apprentice
Opțiuni

Si eu am un televizor din seria 8 si am aceiasi problema la el. Multumesc.

0 Aprecieri