Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Steluta/lumina alba pe marginea televizorului-repost

(Subiect creat la: 18-02-2021 10:19 AM)
5140 Vizualizări
AlexB9
Apprentice
Opțiuni

Repostez pentru ca mesajul nu mai apare! Nu stiu de ce.....

Televizorul are 6 luni si a aparut aceasta luminita in partea dreapta!

Inkednetflix_LI.jpgInkedWhatsApp Image 2021-02-18 at 09.44.04_LI.jpg

Am facut o sesizare celor de la samsung si raspunsul lor a fost:

"Referitor la situația întâmpinată cu televizorul model UE70TU7172UXXH, în urma analizei fotografiilor trimise s-a constat că displayul nu prezintă un defect, deoarece lumina lumina respectivă nu apare și pe testul de imagine. 

În concluzie, nu este nevoie de intervenție service. "

A mai patit cineva? Care este rezolvarea?

0 Aprecieri
9 Răspunsuri
Danìel
Helping Hand
Opțiuni
eu am patit ceva asemanator si s a rezolvat/singur, a disparut asa cum a aparut
Eu am avut o dunga sus langa rama si cum a aparut asa a disparut ***** vreo doua saptamani.
In cazul tau nu stiu ce sa ti recomand, mai asteapta putin si vezi daca dispare.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
În acea zonă a display-ului,lumina de fundal nu se distribuie uniform,pare a fi acel efect *Backlight bleeding*.
Cred că ai şi în menu-ul TV un test imagine,poți verifica şi singur să vezi mai exact, în ce condiții apare acea mică pată luminoasă.
Oricum eşti în perioada de garanție,dacă problema persistă iar suportul legal îți oferă pârghiile necesare pentru înlocuirea TV-ului,îl poți schimba.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

E greu sa imi dau seama despre ce luminita este vorba. Probabil asta a fost si problema celor care au analizat imaginile.

Incearca sa faci poze la TV cu lumina stinsa, sa nu ai alte surse de lumina care sa se reflecteze. In felul acesta poate se observa mai bine problema.

AlexB9
Apprentice
Opțiuni

Lumina este stinsa, draperia trasa!.......

0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ar fi fost indicat să postezi mai multe fotografii cu acest defect. Ce ai pus tu pare a fi un efect care apare în aplicația HBO GO.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
AlexB9
Apprentice
Opțiuni

Salut! Daca te uiti mai atent prima e Netflix :winking-face: Acest 'efect' de care zici tu apare de cand aprind televizorul pana il sting indiferent de canal/aplicatie! Nu consider ca trebuie sa fac album foto cu o chestie evidenta prezentata in 2 poze!

Naie Costinel
First Poster
Opțiuni

1000021611.jpg

0 Aprecieri
Naie Costinel
First Poster
Opțiuni

Așa mi-a apărut și mie în stânga jos o pată albă 

0 Aprecieri
AlexB9
Apprentice