Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Smart hub, informații

(Subiect creat la: 27-08-2022 05:27 PM)
314 Vizualizări
andreinkl
Explorer
Opțiuni
Salutare, plănuiesc să achiziționez un Samsung 4k smart, doresc informații aspura magazinului de aplicații, se poate descarca Disney+, Hbo Max?
Sunt cam nou in domeniul acesta, am doar televizoare cu Android, până să mă documentez nu știam că samsung nu folosește Android pe TV-uri, orice informație referitoare la magazinul de aplicații mă poate ajuta. 
Este vorba de acest TV, ce părere aveți? Cam câți ani ar trebui să funcționeze conform standardelor?

image

4 Răspunsuri
EmiliaDuna
Hotshot
Opțiuni
Poți descarca Disney+ și Hbo Max. Eu nu sunt conectata pe tv cu contul samsung sa pot descarca, dar merge. Am încercat la mine pe tv sa vad dacă funcționează, și merge Disney + .. eu dețin un televizor LED curbat Smart Samsung, 123 cm, 49RU7302, 4K Ultra HD. Ai făcut o alegere foarte bună. Recomand. 😊
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut, este un TV Smart din seria 7000...exact asa ceva am si eu doar ca este de 55" (139 cm). Te asigur ca merg descarcate toate aplicatiile, am si Netflix si Disney+ si HBO Max. Ti-l pot recomanda cu caldura mai ales ca are un pret excelent (eu am dat vreo 9000 cand l-am luat)

Este un TV bun, il am de cativa ani de cand e aparut modelul (parca 2017), software-ul Tizen este rapid si televizorul reactioneaza prompt. Il poti controla din telefon cu Smart Things, are un display ok care afiseaza bine.

Eu intentionez sa il schimb cel târziu la anul nu pt ca nu face fata dar vreau un QLED

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu tot doua tv Samsung..plus 3 telefoane în casa Samsung .Al doilea tv e model 2022.Si la telefoane ultimul model S22+.🙂20220827_195247_1625_1661619169.jpg20220827_195558_1627_1661619378.jpg
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Dacă tot ai ales acest model intră pe site-ul Samsung apasă pe găseşte magazin şi vei fi redirecționat spre diferiți retaileri(Samsung neavând în stoc produsul )şi vezi că unul dintre ei are o ofertă mult mai ok decât cea din link-ul tău.
https://www.samsung.com/ro/tvs/uhd-4k-tv/au7000-uhd-4k-smart-tv-2021-43-inch-ue43au7172uxxh/

Eu nu sunt cu TV-urile de la Samsung însă dacă alegi acest model aş merge pe varianta de 50 inch,nu pe cea de 43.
https://www.samsung.com/ro/tvs/uhd-4k-tv/au7000-uhd-4k-smart-tv-2021-50-inch-ue50au7172uxxh/?cid=ro_...

Ai multiple opțiuni de la Samsung ,dacă ai stabilit un anume buget şi nu eşti decis, nu te grăbi şi citeşte cu atenție datele tehnice şi review-urile fiecăruia care s-ar încadra în cerințele tale şi fă alegerea corectă.
🙂
0 Aprecieri