Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung UE48H5500 - HBOGO a disparut din Smart TV

(Subiect creat la: 26-01-2022 05:12 PM)
1117 Vizualizări
Mircea19
Apprentice
Opțiuni

Salut !

Știe cineva care este problema că HBOGO, a dispărut din Smart tv ??
Mesajul a fost de genul : "modelul nu mai este compatibil..."
Știam că a fost scos la modelele de până in 2014 !
Asta este din 2015 !
Mulțumesc....
11 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare, 

Probabil au decis sa nu mai ofere suport nici pentru generatia aceasta. Din pacate, nu ai ce face, mesajul este cat se poate de clar.

Ca si alternativa ieftina, un Google Chromecast si play din telefon dar afisat pe Chromecast-ul introdus in TV.

DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare! Nu doar pe televizoarele Samsung de generatie mai veche se intampla asta Tine de HBO si cred ca are legatura cu HBO Max.
Daniel710
Voyager
Opțiuni
Chromecast ul este super ok, l am folosit si pe tv lcd
0 Aprecieri
Mircea19
Apprentice
Opțiuni
Pai, cam este singura soluție...
0 Aprecieri
Mircea19
Apprentice
Opțiuni
Pai, ce urmează, să scoată tot din Smart, așa cum au făcut cu Skype (am dat banii degeaba pe camera Samsung....) ??
Poate și Netflix sau You Tube ??
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu Samsung dezvolta acele aplicatii. Daca HBO nu mai doreste sa ofere suport, nu prea ai ce face. Inteleg ca nu e corect si poate fi frustrant... cam asta e situatia insa.

Opțiuni
Modele din 2015 și 2016 nu mai pot primi.
0 Aprecieri
RobertIonita
Pioneer
Opțiuni
Am un TV curbat model 2016 și încă pot viziona HboGo.
0 Aprecieri
Opțiuni
Sunt anumite modele care mai au calitate. Oricum o sa intre HBO max din februarie.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Mircea19 ,

Până una, alta, încearcă să contactezi suportul de la HBO România: e-mail-ul este contact@hbogo.ro, iar telefonul + 40 (800) 400159. Programul este luni-vineri 10 AM - 11 PM, iar în weekenduri și sărbători 12 PM - 6 PM.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare! Nu va rezolva nimic pentru ca au decis ca televizoarele de generatie mai veche, precizeaza clar versiunea de soft minima acceptata (nu doar samsung), sa nu mai fie eligibile pentru hbo go. Poate se razgandesc, desi nu cred, in contextul in care hbo vine preinstalat pe televizoarele produse de multe companii...o mana spala pe alta 😏. Asa ca, declarand ca televizoarele de generatie mai veche nu pot rula viitoarea aplicatie hbo max, poti opta pentru achizitionarea unui nou televizor. Sau ai alte alternative...Chromecast, etc.
0 Aprecieri