Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Smart seria 50

(Subiect creat la: 21-09-2022 06:35 AM)
1446 Vizualizări
NightRaven75
Voyager
Opțiuni
Au venit cei de la Digi si au bagat fibra, de atunci pe Tv imi apare ecran albastru si scrie exista un canal audio si acestq nu include semnal video, nu stiu de ce ?
Precizez ca nu la toate canalele Tv, nu stiu ce dracu are.
Sa apelez la cei de la Digi, sau este din Tv.
Va mulțumesc 

image

1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai decodor sau cartela CI+? Poate asta este problema.

Eu i-as contacta pe cei de la digi, nu pare sa fie problema din TV.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

9 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu prea se înțelege, acest ecran albastru îți apare doar la anumite canale, când faci browsing, sau la toate?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
NightRaven75
Voyager
Opțiuni
Da, de exemplu schimb programul, ieri seara a făcut asa pe Realitatea, azi dimineață B1, dar face asa pe HD. Cu precizarea ca am pe TV numai programe HD. Azi dimineață Realitatea mergea. Nu înțeleg, e ciudat, bănuiesc ca este de la semnalul timpilor de la Digi
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai decodor sau cartela CI+? Poate asta este problema.

Eu i-as contacta pe cei de la digi, nu pare sa fie problema din TV.

NightRaven75
Voyager
Opțiuni
M-au sunat de dimineață, vin sa verifice
0 Aprecieri
NightRaven75
Voyager
Opțiuni
Da cred ca am CI-urile in spate, ai dreptate
0 Aprecieri
NightRaven75
Voyager
Opțiuni
O a verific când ajung acasa
0 Aprecieri
NightRaven75
Voyager
Opțiuni
Va mulțumesc, am rezolvat sper, au venit specialiștii de la Digi, au zis ca era din mufe, acum sa vedem.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Specialiştii în mufe. 😄

Îți povestesc o întâmplare care nu are legătură cu subiectul dar este similară sub aspectul specialiştilor.Au venit unii să monteze centrala termică +instalațiile+apometre.Echipă de oameni muncitori,nu neg asta.Dar cu apometrele nu au nimerit-o din prima.Contorul acela funcționa chiar şi atunci când nu exista consum.Am chemat a doua oară "specialiştii".L-a montat din nou bineînțeles tot aiurea.Am chemat a treia oară "specialiştii".Ei,de data aceasta a venit o echipă de oameni serioşi de la aceeaşi firmă care înainte de a începe "lucrarea" au spus la unison:
"Ne scuzați,noi suntem echipa de specialişti care repară erorile de montaj după primele intervenții"
Era vorba despre montarea unor apometre,nu despre vreo mare intervenție.
Aşa că mare atenție cu "specialiştii"
Bogdan Baciu
First Poster
Opțiuni

Salut... Am întâmpinat aceeași problema... Ai reușit sa rezolvi? 

0 Aprecieri