Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Resetare Smart TV

(Subiect creat la: 23-07-2022 04:03 PM)
9084 Vizualizări
Razvy
Pioneer
Opțiuni
Bună ziua,
De câteva luni bune, nu înțeleg de ce când aprind televizorul ma trezesc pe programe analog și nu digital! Închid pe modul digital si a doua zi când reaprind , ma trezesc ca e din nou analog! E conectat la cei de la Digi( Rds) . Ii tot dau "restaurare configurare " pe modul digital de câte 3-4 ori pe sapt ! 
Mulțumesc! 
14 Răspunsuri
mihaiu64
Voyager
Opțiuni
Ai cartela in televizor sau receptor de programe TV dedicat ?
Razvy
Pioneer
Opțiuni
Nu e cartela , e fir din acela care se baga în perete și în televizor !
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
De regulă dacă ai abonament digital primești o cartelă CI+ ce se atașează într-un spațiu în spatele televizorului ori primești în custodie un decodor tot de altfel ce prevede de altfel tot o cartelă ce se introduce in respectivul decodor. Daca nu ai abonament digital nu o sa primești așa ceva . Setează televizorul pe semnal digital eventual pentru a rămâne setat pe digital in cazul in care nu este setat. Baftă!
Razvy
Pioneer
Opțiuni
Tot pe digital îl setez ....când cauta canale , tot digital aleg! Se mai poate de altundeva ?
0 Aprecieri
mihaiu64
Voyager
Opțiuni
Cate televizoare ar fi legate la firul acela ? Incerc sa inteleg cum receptionezi programele TV trebuie sa ai un aparat intre firul de la digi si locatie ( apartament )
0 Aprecieri
Razvy
Pioneer
Opțiuni
Este firul care intra intr-un fel de router și de acolo se împrăștie prin toată casa
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu stiu cum este meniul TV-ului tau, dar la majoritatea TV-urilor ai optiune la cautare sa caute programe analogice si / sau digitale. Nu mai incarca deloc programele analogice si sigur nu o sa mai ai aceasta problema.

Razvy
Pioneer
Opțiuni
Da asa e! Doar digital aleg, mi-a mai zis cineva asta! Aleg doar digital , și ghici ce, în câteva zile , se resetează pe analog singur!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Wow, apai asta chiar ca e ciudat. Nu stiu daca tine de operator.

Resetare generala ai dat TV-ului?

Incearca sa contactezi Samsung sa vezi ce zic cei de la suport (daca resetare ai dat deja).

Razvy
Pioneer
Opțiuni
Intradevar înainte am avut cartela ,pt ca să mearga HBO ....am scos cartela și am pus-o la.tv-ul lui taicamio ! Dar nu cred ca asta ar avea vreo influenta...resetare din fabrica am dat de 100 de ori ! O sa încerc cu suportul celor de la Samsung sa vad care ar putea fi ideea! Mai am un tv conectat la aceiași adresa de email .....și acela nu sare niciodată de la digital la analog ....dar e intr-o alta casa !
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
O sugestie pot să ți-o mai dau având în vedere că de asemenea dețin tot un tv Samsung . Intră te rog in Setări - Se difuzează - Setări reglaj automat - Reglaj automat în modul Așteptare.. și debifezi respectiva opțiune dacă o ai activă ( opțiunea respectivă reglează automat canalele in timp ce televizorul este in modul Așteptare) .. dacă nici așa nu reușești mai întâi contactează suport asistență de la Digi sa uite ei în calculator și eventual îți resetează cartela sau ce văd ei poate că este în neregulă la tine pe ID .
0 Aprecieri
cri0809
First Poster
Opțiuni
eu nu mai pot sa dau resetare din fabrica la TV samnsung seria 7
0 Aprecieri
vasyy1
First Poster
Opțiuni
Nu pot sa_mi restez tv smart Samsung.din fabruca...pu 0000 PIN GRESIT...1234..PIN GRESIT.SI NICI NU AM UMBLAT LA SETARI? VA MULTUMESC..
hwih
First Poster
Opțiuni
Am făcut setările greșit la un start TV Samsung și îmi apare doar o imagine albastra și nu mai răspunde comenzilor telecomenzii, ce por face?
0 Aprecieri