Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Reclame nedorite în meniul 65Q70T

(Subiect creat la: 16-02-2021 09:30 PM)
442 Vizualizări
FerenczyAS
Apprentice
Opțiuni
Bună ziua,

Am cumpărat un televizor 65Q70T la prețul zilei, mai mare decât în prezent. Nu mică mi-a fost mirarea să descopăr reclame în meniul televizorului (sistem de operare Tizen). Cum de mei bine de 15 ani mă ocup sub o formă sau alta de advertising și publicitate, sunt un pic mai irascibil și inflexibil în ce privește drepturile mele de proprietate și de cumpărător. Cum televizorul a fost cumpărat la preț întreg, nu subvenționat, consider abuzivă limitarea dreptului meu de a dezactiva reclamele respective. Acesta este un televizor scump, nu un ebookreader subvenționat total sau parțial de compania producătoare. Chiar și în acest din urmă exemplu, cumpărătorul are opțiunea de a achita prețul integral, fiind scutit astfel de reclamele intruzive. Solicit un punct de vedere oficial și îmi rezerv dreptul de a apela la oficiul pentru protecția cumpărătorilor. 
9 Răspunsuri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Samsung are reclame in meniu de multi ani. Nu știu dacă România a fost inclusa până acum. La o căutare pe net vei găsi mai multe răspunsuri oficiale Samsung prin care specifica ca reclamele respective nu se pot dezactiva.
Știi cum este, ai dat ok la termeni si condiții, îți asumi.
0 Aprecieri
FerenczyAS
Apprentice
Opțiuni
este al 4 lea televizor Samsung, primul care îmi bagă reclame pe gât și ultimul, probabil, pe care îl voi fi cumpărat...
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Si ce te faci daca urmatoarea marca pe care o vei alege, baga si ea reclame? Din ce stiu LG face si el acelasi lucru. Iar la ora actuala, calitatea cea mai buna in ceea ce priveste ecranele si TV-urile o ai de la Samsung si LG. O sa renunti la calitate si iti vei lua... Novus sau nu stiu ce marca doar pt ca nu baga reclame?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
FerenczyAS
Apprentice
Opțiuni
Este o sabie cu două tăișuri. Dar eu zic că mai degrabă rezist eu fără „calitatea Samsung“ decât ei fără clienți.
0 Aprecieri
FerenczyAS
Apprentice
Opțiuni
...de asemenea cred că la calitate mai poți face niște aranjamente și cu monitoare folosite cu chromecast, xiaomi sau altele asemenea
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Alegerea este a ta dar din punct de vedere al calitatii imaginii cam astea doua marci sunt la TV-uri. Daca nu ai nevoie de dimensiuni mari la TV, ok merge si un monitor cu Chromecast dar asta presupune sa faci streaming si iti trebuie Chromecast Ultra daca vrei 4K...altfel nu vad cum ai gasi un monitor de 130 cm +

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Klaus777
Explorer
Opțiuni
Eu pe Sony nu am nicio reclamă.
0 Aprecieri
FerenczyAS
Apprentice
Opțiuni
Deci se poate...
0 Aprecieri
AlexRa
Apprentice
Opțiuni

Am cumparat un 8072 si din pacte am si eu reclama in meniu, nu am gasit de unde sa dezactivez si sunt nemultumit de acest lucru. Suntem permanet bombardati **bleep** reclame  si nu vrea sa le vad in meniul televizorului. Televizorul a fost cumparat la pret intreg din magazin si consider ca nu am de ce sa vad reclame in meniu. Este dreptul meu sa le pot bloca si sa ma uit la ce vreau fara reclame.

0 Aprecieri