Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

QD-OLED S95F

(Subiect creat la: 24-09-2025 02:45 PM)
474 Vizualizări
SergiuPapuc
Journeyman
Opțiuni

Bună ziua,

Am achiziționat un S95F model 2025 de la Samsung România și nu am primit noua telecomandă cu buton AI! Aceasta nu este disponibilă în Europa? Sau România, ca întotdeauna, este un caz special?!? Am primit o telecomandă de tip vechi (generația 2023)... și mă simt înșelat! Așa își tratează Samsung clienții fideli?

17 Răspunsuri
Rares11648
Student
Opțiuni
Poate ca este o greșeală de la ei. Poți sa te duci la magazinele samsung si poate sa îți dea o telecomanda noua de acest tip de televizor.
SergiuPapuc
Journeyman
Opțiuni
Am contactat suport... m-au aburit...tipic Românesc
ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salutare. Unde ai văzut că telecomanda vine cu buton pentru AI?
În specificațiile de pe site apare acest model de telecomandă.
https://www.samsung.com/ro/tvs/oled-tv/s95f-55-inch-oled-4k-vision-ai-smart-tv-qe55s95fatxxh/

Edit: acum am văzut că in poză apare și butonul respectiv. Contactează echipa Samsung prin chat sau telefonic1758714972191.jpg
SergiuPapuc
Journeyman
Opțiuni
În toate prezentările, textele oficiale de prezentare ale modelelor TV 2025 este subliniată telecomanda nouă!
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Salut,

Cel mai bine ar fi sa iei legatura cu Samsung si sa le spui pronlema. Poate iti da altă telecomandă 

SergiuPapuc
Journeyman
Opțiuni
Am luat legătura...chiar și cu CEO...am expus punctul meu de vedere...care le-am tot expus pe aici... și ce crezi... România este caz special de bananieri... cetățean european dar mâncător de banane...la noi sunt alte practici...deci NU ...noi nu merităm ce se spune în prezentările oficiale... practică neloială... reclamă mincinoasă...se practică la orice nivel
3Merlin
SuperStar
Opțiuni
... asigură-te că AI citit, cu atenție, toate notele (informative) de subsol.
Știi tu la ce mă refer... cele cu înălțimea (font)ului cât mațu' (adică intestinul) purecelui.
😉
SergiuPapuc
Journeyman
Opțiuni
...nu contează ce scrie cu font minuscul...tot lasă loc de interpretări...tipic ca la orice făcut cu "cap"...nu este specificat clar ce primești și ce nu...trebuia să specifice clar ...domne' Romania nu primește x și y!...dar de ...se făceau de cacao... așa omiterea prin lipsă nu este minciună!
3Merlin
SuperStar
Opțiuni
... tocmAi aici greșești: omisiunea de a spune adevărul (oricât de crud și dur AR fi) este cea mAI perfidă (formă de) minciună.
Multe legi românești pot fi interpretate...
SAMSUNG (aici mă refer la întregul grup, adică holding, nu doar la Samsung Electronics) își poate permite să plătească o armată de avocați, unși cu toate alifiile...
Sincer, îmi pare rău că te-AI (simțit) înșelat!
IGNORATIO JURIS NON EXCUSA
Alexeyi95
Helping Hand
Opțiuni
Care e problema cu telecomanda 2023-2024 e foarte buna... E un tv normal nu are nimic deosebit...
0 Aprecieri
SergiuPapuc
Journeyman
Opțiuni
...nu este vorba că are ceva, sau TV nu este bun...este vorba de practica neloială a Samsung Romania... să te uiți și la promoțiile din Europa când apar modele noi, orice produs, Romania este mai specială...in dezavantajul clientului...
0 Aprecieri
SergiuPapuc
Journeyman
Opțiuni
Peste tot in prezentările modelelor TV din 2025 este prezentată telecomanda cu buton special de AI și se spune că aceasta este o noua telecomanda pentru modelele din 2025!
Liviuman
Black Belt 
Opțiuni
Eu pentru S95C am primit numai telecomanda nouă nu și cea cu butoane grămadă. Numai cei din vest le primeau pe amândouă
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Telecomanda noua este exact ca și cea veche singura diferență fiind acel buton.
Sorica
Voyager
Opțiuni
Funcția circle to search acctionata din butonul AI pe smart tv'ul din 2025 nu este disponibila in Romania ?
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pai dacă nu ai butonul cum să-l apeși 😅
Funcția este disponibilă și cu telecomenzile anterioare dacă ții apăsat butonul "Home".
E aceeași telecomanda, în care a fost schimbat doar un buton.
3Merlin
SuperStar
Opțiuni
... și EU care crezui că butonul AI trebuie acționat telepatic, eventual prin telekinezie, cum numAI maestrul YODA reușea.
😀