Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

O lecție de învățat nu voi mai repara nimic de la Samsung

(Subiect creat la: 02-11-2020 04:15 PM)
1302 Vizualizări
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
Am trimis in servis un tv spart pentru a fi reparat mi sa comunicat pretul (1500lei) si am acceptat dupa o saptamana ma suna un curirer si imi spune ca adus tv nereparat si sa platesc taxa de livrare sau constatare is sun pe cei de la esd rom sa lamuresc problema si mai astept o saptamana.
Pe 23 oct. Ajunge tv la mine reparat dar in schimb are piciorul rupt si spart tv se clatina decateori il ating am sunat la *8000 si mi sa spus ca sa facut o reclamatie.
Eu ce sa fac in situatia asta....... 

image

1 Soluţie
Soluţie
asdalex
Helping Hand
Opțiuni

Mulțumesc Samsung, astăzi a sosit noul picior la TV! Multumesc membrilor comunitatii!

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

28 Răspunsuri
RaduAndrei
Pathfinder
Opțiuni
Salut. Din cate vad problema este a firmei de curierat. Acestia se fac vinovati petru distrugere de bunuri. Nu cred ca televizorul a plecat asa din service exclus. Sfatul meu este sa faci o plangere catre firma de curierat pe aceasta tema si daca acestia nu coopereaza exista Protectia Consumatorului care abia asteapta. Succes.
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
nu este o furma ei vin si til aduc acasa
0 Aprecieri
RaduAndrei
Pathfinder
Opțiuni
Daca au ei persoane ce livreaza da, este vina celor ce au livrat.
teodorras98
Explorer
Opțiuni
salut,
Eu în acest moment sunt în discuții cu cei de la Samsung cu privire la problema pe care o am și eu cu ei , am dat 1089 lei pe un telefon care la atingerea cu parchetul ecran s-a crăpat, menționez ca distanta a fost de nici 20 cm de la locul în care acesta a fost pus sa se încarce, iar răspunsul lor a fost unul de genu ' ( [...] costul reparației va trebui suportat de dvs. întrucât acesta nu se încadrează în repararea dispozitivului pe garanție) , deși o mica parte din vina este a mea pentru ca nu am fost atent când am luat telefonul , dar nu pot da bani pe un telefon care eventual și dacă îl țineam în buzunar se putea crăpat, având husa de protecție, cum am pățit cu un s8 acum 3 ani când l-am achiziționat, doar am pus husa pe el și în secunda 2 s-a fisurat sticla display ului din cauza huse lor originala . cumpărată direct de la ei ....

nu am decât sa anunț protecția consumatorului pentru reparatia/schimbarea acestuia sau în cel mai rău caz sa mi se dea banii înapoi.
0 Aprecieri
RaduAndrei
Pathfinder
Opțiuni
Din pacate in astfel de cazuri garantia nu acopera reparatiile. Garantia acopera doar defectele de fabricatie. Toata lumea trebuie sa ia in considerare faptul ca telefoanele noi ce au display-uri mari, eventual edge, sunt mult mai fragile. Asta este riscul si oarecum dezavantajul avansului in tehnologie. Nu mai exista zone ce pot sa preia impactul si toata forta rezultata este preluata direct de ecranul/sticla telefonului. Succes in rezolvarea problemei.
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
si eu am fost cu un note 20 ultara si adurat o saptamana si ceva pentru un capac
0 Aprecieri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
eu maine sau poimâine os sa maduc cu tv sa cer bani înapoi daca nu o sa sun la protecta consumatoru
0 Aprecieri
teodorras98
Explorer
Opțiuni
nu ai cum altfel cu ei , sunt foarte nesimțiți , înțeleg condițiile garanției dar nu cred ca este ok ca un telefon cu o husa destul de rezistenta , de la nici 20 cm , în momentul în care face legătura cu parchetul sa se facă ecranul telefonului țăndări las-o în mama ei ......
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salut @asdalex !

Te rog să îmi trimiți în privat datele tale de identificare, pentru a putea să verificăm situația.

Confirm primirea fotografiilor, însă calitatea nu mă ajută să identific problema, iar numărul de fișă oferit nu îl pot asocia cu un caz prezent în istoricul nostru. Te-aș să revii în privat cu un număr de telefon, astfel încât să te putem contacta cât mai eficient.

Îți mulțumesc!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
aceste poze sunt făcute cu note 20
iar acele acte sunt date de catre cel care lea livrat după ce am plătit .
eu o sa merg maine cu tv si voi cere returul piesei
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

După cercetări mai amănunțite am reușit să te identificăm în baza de date a service-ului, dar numărul de fișă era altul.

Cazul tău a fost preluat de echipa responsabilă pentru aceste situații, urmează să te contacteze cineva pentru a stabili felul în care se continuă rezolvarea acestei probleme.

Îți mulțumim că ești client Samsung, sperăm că toate neînțelegerile vor fi rezolvate și totul va fi bine.

Cele bune,

Emilian

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
LucianaI
Pioneer
Opțiuni

Bună @asdalex

Ne pare rău să citim mesajul tău de nemulțumire, după experiența avută în centrul nostru service cu produsul tău Samsung. 

Cu riscul de a mă repeta (știu că ai fost contactat în privat de moderatorul Comunității), am reușit să identificăm speța ta și te informăm că am adus-o în vederea persoanelor care sunt în măsură să verifice în detaliu situația și să comunice o rezoluție. 

Vom reveni către tine în cel mai scurt timp, de îndată ce avem toate detaliile. 

Îți mulțumim și îți dorim o seară frumoasă!

Arată-ți aprecierea pentru postările pe care le consideri utile sau prin marcarea răspunsurilor ca soluții.

asdalex
Helping Hand
Opțiuni
multumesc
0 Aprecieri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
Mi-se cer acelesi acte si sa astept un raspuns din partea lor 

Multumesc Samsung........ce sa zic
0 Aprecieri
Darvin1
Navigator
Opțiuni
Ai încercat la ANPC?Te rezolva după aceea sigur.Trimite online pe site ANPC problema și acte doveditoare că a fost în service.
0 Aprecieri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
am aflat astazi ca cei de la servis mi-au dat-o fisa servis falsa
ce sa mai reclam la anpc
pacat de produsele samsung sunt bune dar servicile sunt de cea mai joasa calitate
0 Aprecieri
Darvin1
Navigator
Opțiuni
Da aici ai dreptate.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ce trebuie sa astepti o saptaman? @asdalex 

0 Aprecieri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
nu stiu nici eu
imi cer acte care ei le au
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pai, daca e sa ne gandim la incurcatura cu fisa de service... cred ca acolo au fost ceva problema si le e greu sa prinda greseala. Zic eu. 
Sper sa o desluseasca... ca simt ca ti-ai cam pierdut rabdarea :smiling-face:

0 Aprecieri