Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Nu pot sterge aplicații din televizorul Samsung

(Subiect creat la: 13-01-2022 07:34 PM)
602 Vizualizări
NightRaven75
Voyager
Opțiuni

Eu nu stiu de ce naiba trebuie sa se instaleze automat tot felul de aplicatii idioate din app si eu sa nu le pot sterge.

Vreau sa imi fac loc in Tv, sa sterg ce vreau si sa instalez ce vreau, am platit produsul Samsung si nu le pot sterge acele aplicatii. 
12 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Fiecare dispozitiv vine cu aplicatii preinstalate fie ca este tv, telefon sau tableta. Unele nu pot fi sterse si toate companiile producatoare fac acelasi lucru.

Tie ti se par "aplicatii idioate" si altii le folosesc. Si mie mi se par idioate Facebook, TikTok si toate prostiile dar uite ca lumea le vrea...asa pline de buguri, consumatoare de resurse si asa mai departe.

Ignora aplicatiile pe care nu le doresti, scoate-le de pe meniul ala rapid de jos si nu te vor deranja cu nimic

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
NightRaven75
Voyager
Opțiuni
Îți multumesc, nu am nici o aplicație spusa de tine, urăsc facebook și tik tok, sunt mai pe vechi, vb de porcăriile de pe tv, dar vb ta nu le mai bag in seamă
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Si eu am pe tv cateva pe care nu le folosesc gen Rakuten TV, Negogo, AntenaPlay si prostii din astea. Nu le pot sterge din pacate dar nu le mai am in home si gata.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
gioni666
Hotshot
Opțiuni
El vrea să le dezinstaleze, să poată instala altele, tv-ul are în jur 2gb spațiu de stocare . Și eu la fel, mă cam calcă pe nervi că am vreo 6 app nefolositoare pentru mine. Și ca orice dispozitiv, dacă îl umpli pe acel spațiu începe și merge greoi și unii habar nu au de ce.
NightRaven75
Voyager
Opțiuni
Vezi despre astea vb, dar trebuie sa iau legătura cu smecheri de la Samsung etc, asa ca numai vreau. Ma abțin te salut și îți doresc numai bine, precum și la ceilalți posesori de Samsung
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Multumesc, la fel si tie. Eu am un principiu...cu lucrurile pe care nu le pot schimba, invat sa traiesc. E inutil sa ma enervez.

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Întrebare: memoria TV-ului este plină din cauza aplicațiilor preinstalate? Presupun că ai mai instalat și tu chestii, pe lângă.  Sau sunt toate deosebit de importante? :smiling-face:

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
NightRaven75
Voyager
Opțiuni
Emilian, vreau sa dezinstalez cele preinstalate dar nu pot, bănuiesc ca ști problema.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Da, din păcate nu pot fi șterse, ci doar înlăturate din Home, cum a spus și @RapierXDA .

Întrebarea mea a fost pusă ca să aflu motivul tău, faptul că ai rămas fără spațiu sau, pur și simplu, pentru că dorești să ai posibilitatea să ștergi orice aplicație dorești tu din TV. În orice caz, am notat feedback-ul tău și îl voi include într-un raport, ca să ajungă la cine trebuie.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
NightRaven75
Voyager
Opțiuni
Nu știu sincer cum sa fac, le șterg din home și reapar, cred ca trebuie sa debitez automatic update. Dar în fine mere și asa
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Este chestie de marketing, reclamă, câștigă tone de bani de pe urma asta, pentru că ni le vara pe gat, acele app nu sunt necesare pentru funcționarea optimă a tv-ului, este frustrant să ai 6 app preinstalate, să instalezi tu doar 3 și să vezi că ai trei sferturi din spațiu de stocare ocupat.
NightRaven75
Voyager
Opțiuni
Corect gioni, asa este poate aude și adminul dar ce sa faci trebuie sa câștigăm toti
0 Aprecieri