Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Nu pot conecta laptopul la Samsung TV prin rețeaua WiFi

(Subiect creat la: 31-03-2022 11:02 PM)
1041 Vizualizări
AndreiP
Voyager
Opțiuni

Salut,

Am cumpărat recent un router Huawei ax3 și nu reușesc nicicum sa conectez prin rețeaua wifi un laptop la televizorul Samsung. Cu vechiul router mergea. A mai întâmpinat cineva ceva de genul?
Mersi.
12 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ce incerci sa faci mai exact? Sa folosesti wireless display? 

Conecteaza toate dispozitivele pe reteaua de 2,4ghz si incearca asa (de test).

0 Aprecieri
AndreiP
Voyager
Opțiuni
Salut, da. Am incercat și pe 2.4ghz dar tot nu merge.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

E ciudat. Nu cred ca e vreo setare pe router care sa dea disable la wireless display. Eu folosesc functia destul de des pe un router Asus AX si nu am probleme.

Creeaza o noua retea de guest, fara autentificare ... si conecteaza ambele dispozitive asa. 

AndreiP
Voyager
Opțiuni
Culmea... Așa merge, dar nu as cam vrea sa stau conectat la o rețea fără securitate. Din ce am testat, după ce am realizat conexiunea pe rețeaua guest, am trecut laptopul pe rețeaua securizată iar conexiunea a rămas, dar rețeaua pe TV era dezactivata. Sa fie ceva problema cu tv-ul? Un alt test pe care l-am făcut a fost cel in care am deconectat tv-ul de la internet și astfel am putut conecta laptopul
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Interesant!

Ce fel de autentificare ai pe reteaua traditionala? Schimb-o in WPA2 personal daca nu e asa deja.

0 Aprecieri
AndreiP
Voyager
Opțiuni
Wpa2 psk este
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Asta am eu, si functioneaza impecabil:

ElfStone_0-1648796423602.png

0 Aprecieri
Costi_U_S23U
Voyager
Opțiuni
Salut. Dacă ai un serviciu antivirus, dezactivează firewall și verifică dacă merge. Dacă da, adaugă noua rețea care se crează între laptop și tv la excepții în pagina de setări a firewall... Sper să te ajute
0 Aprecieri
Costi_U_S23U
Voyager
Opțiuni
...sau adaugă regula permite tot (depinde ce setări ai)
0 Aprecieri
AndreiP
Voyager
Opțiuni
Salut, am dezactivat firewallul antivirusului, dar degeaba. Am dezactivat și firewallul routerului că m-am gândit că aia ar fi problema, dar tot nu a mers. Problema e că nici măcar nu apare tv-ul in pagina de Connect de pe laptop. Am schimbat routerul cu altul și apare instant.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca fara autentificare a functionat, acolo este problema... ai incercat sa schimbi modul de autentificare asa cum ti-am zis ?

0 Aprecieri
AndreiP
Voyager
Opțiuni
Am incercat cu toate modurile disponibile și doar fara auth merge.