Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Linie pe ecran

(Subiect creat la: 05-01-2023 08:25 PM)
8945 Vizualizări
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
De ieri mi-a apărut o linie foarte subțire orizontala pe ecranul televizorului? Ce e de făcut?e de service? Il am de 3-4 ani..Câteodată e deranjat ca se vede,cateodata nu..

image

15 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Da, singura soluție este service-ul Samsung.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Ma asteptam..pff..
0 Aprecieri
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Eu am o linie verticală roșie și este la fel,no o poti repara decât la service
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Mersi..o sa vad...
0 Aprecieri
VasileG
Pioneer
Opțiuni
Iti moare ecranul . Daca numai ai garantie pregătește-te sa cumperi altul cat de curand .
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Bani sunt..dar nu mai găsesc altul la dimensiunea lui.,101 cm..ca atat e comoda...si e mobila incorporata..deci mai mare de 101 cm..sa fie 108 cm nu intra
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Ai încercat să ștergi praful s-au vreo urmă/amprentă de la atingerea mâinii a ecranului cumva, apăsând pe el ? De aici posibil să fie acea dungă pe ecran. Se rezolvă doar într-un centru autorizat Samsung.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu,a apărut asa brusc..câteodată nu se vede deloc..si cateodata da,și e deranjant
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
In funcție de contrast/fundal și de lumină probabil. Poți să-l folosești in continuare așa nu se strică doar de la respectiva dungă. Eventual îți poți lua model Samsung dar de 80 cm dacă cel de 108 cm nu-ți intră la interior.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Știi.Inainte aveam de 80 cm,apoi a fost apărut cel de 100 cm care a întrat la fix..O sa vad ce o sa fac
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Credeam inițial că din cauza la picioare nu îți încape pe comodă dacă îți iei de 108 cm dar daca era așa puteai să-ți iei unul de 108 cu suportul altfel în loc de picioare din ce am văzut pe eMag sunt și alte tipuri de suporturi la unele, cel puțin la două mai accesibile la bani.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu e de la picioare..atat intra ca diagonala..100 cm..a fost saltul acela de la 80 cm la 100 cm..se cunoștea diferența de cei 20 cm
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Are 5 ani televizorul,o sa vad dacă se merita reparația lui,sau ma orientez spre unul nou.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Poți să-l folosești ca back up eventual într-o altă cameră. Să faci o alegere bună.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Mersi
0 Aprecieri