Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Help 😁

(Subiect creat la: 24-11-2025 09:18 PM)
345 Vizualizări
AlyAlecsandra
Pioneer
Opțiuni
Hello! As dori ajutor din partea voastră 😁 mai precis ce sa aleg dintre un TV QLED si OLED.... îl voi folosi pt netflix😁 si PlayStation 😁 daca aveți si vreo recomandare de model,as fi incantata sa o ascult! 
Mulțumesc! 
Seara faina!
39 Răspunsuri
Marius_M
SuperStar
Opțiuni
Bună seara! Depinde în primul rând de buget. Daca te referi la rezoluție si așa mai departe, atunci Oledul ar fi mai indicat, dar probabil că si prețul ar fi pe măsură. Din fericire, din câte știu, Samsung are o grămadă de modele 2024 sau mai noi 🙂
AlyAlecsandra
Pioneer
Opțiuni
Da,corect, asta nu am mai specificat..găsisem un OLED pe emag..undeva la 4000 lei diagonala 125
AlyAlecsandra
Pioneer
Opțiuni
Acesta SAMSUNG OLED 48S90F
Marius_M
SuperStar
Opțiuni
Repet depinde si de preferințe 😊 Decizie înțeleaptă!
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Dacă cumperi de pe Samsung.ro, te pot ajuta cu un voucher de 10%
0 Aprecieri
AlyAlecsandra
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc,dar voi alege emag fiindcă am un card cadou si se mai scade din suma 😁
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Cu drag
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Bună. Depinde de bugetul pe care îl ai. De asemenea, mai contează și cât de mare dorești să fie TV-ul. Ai pus ochii pe vreun model anume?
AlyAlecsandra
Pioneer
Opțiuni
Hello! Da..SAMSUNG OLED 48S90F
ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă îți place modelul respectiv, eu zic să îl cumperi.
Dar cum a menționat și @Alexeyi95, QLED este mai rezistent pe termen lung decât OLED.

QLED nu are risc de burn-in și folosește o tehnologie de panouri LED/LCD, deci rezistă mulți ani fără probleme.
OLED oferă o calitate a imaginii superioară, dar este mai sensibil la imagini statice și se poate degrada în timp deoarece pixelii sunt organici.
Alexeyi95
Helping Hand
Opțiuni
Eu iti recomand sincer QLED, ofera imagine naturala.... Negru natural si panel-ul are durata de viață mare.
Nu te lua dupa astia care lauda oled-urile... Tehnologia OLED pe Tv e o prostie.... imagine procesata negru care in realitate e GRI...
Oled e marketing de 2 lei....
Am 4 TV-uri 2 oled 2qled.... cu parere de rau, oled e praf !
NU EMAG ! MEDIAGALAXY... EMAG = țeapă
AlyAlecsandra
Pioneer
Opțiuni
De ce spui asta despre emag..am avut numai interacțiuni bune cu ei de a lungul timpului
Alexeyi95
Helping Hand
Opțiuni
Emag e panarama de magazin....Altex/mediagalaxy pe Romania....
0 Aprecieri
AlyAlecsandra
Pioneer
Opțiuni
Eu nu am avut probleme cu ei...🤷🏼‍♀️
Alexeyi95
Helping Hand
Opțiuni
Emag la garantie is niste ***** !
Altex/mediagalaxy saaaau amazon !
Emag e un gunoi de magazin si prețuri mari aiurea !
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dar garanția Samsung nu e la eMag, ci la ESD cu factura de achiziție. Nu ar impacta cu nimic. Eu tot de la eMag am cumpărat TV-ul Samsung (vândut de eMag)
Alexeyi95
Helping Hand
Opțiuni
Elena 😂 😂 😂 pe bune ??? Imi spui de ESD cand eu ii cunosc de ani de zile 😂
Eu ?! O singura data am cumparata un laptop asus rog in 2019 si dupa 2 zile n-au vrut sa-mi faca retur... si le-am baga p gura si in 😂😂 si toate alea .... si am rezolvato
0 Aprecieri
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ai tu o problema cu ESD 😂😂😂.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Cauta...citeste...posteaza:)
Daca un raspuns a rezolvat postarea ta, marcheaza-l ca solutie.
ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Te rog să editezi comentariul pentru limbaj.
Da, dar eMag nu are treaba cu garanția ESD. Ei parcă lucrează cu Depanero. Eu nu am avut experiențe nașpa cu eMag și la service ESD cred că am ajuns de 2-3 ori în ani de zile și a fost totul în regulă. Nu știu, poate ai fost tu mai ghinionist.
Alexeyi95
Helping Hand
Opțiuni
Nu e adevarat. Orice produs Samsung merge la ESD
0 Aprecieri