Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

De la o vreme canalele au început sa se vadă blurat și se sacadează

(Subiect creat la: 26-01-2021 06:03 PM)
1305 Vizualizări
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni

Salut! Știe cineva ce as putea face ca să fac sa nu se mai blocheze canalele? Nu este un televizor Samsung, dar am zis ca dacă adresez întrebarea aici poate găsesc o soluție! [editat de moderator: model de televizor irelevant pentru comunitatea Samsung]

Canalele se vad blurat, cu sacadare și unele nu au video disponibil
Eu am canalele pe cablu digital, nu sunt la operator gen Orange, digi etc. Sunt niște oameni cu cablul la noi în oraș și acolo plătim pentru internet și tv, toți de acolo sunt abonați la ei

Ce as putea face?
0 Aprecieri
4 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salut @DavidBuliga14 ,

Ai publicat un subiect în cadrul comunității Samsung. Acest forum reunește utilizatorii produselor și serviciilor Samsung.

Voi lăsa activ acest subiect în eventualitatea în care un utilizator de televizor Samsung s-a confruntat cu o problemă similară, dar te rog ca pe viitor să ții cont de apartenența forumului.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
ok, mersi de sesizare
0 Aprecieri
CosHd
Voyager
Opțiuni
Din cate spui este problema de retea si nu a televizorului. Semnal slab, cablu de proasta calitate, etc.
0 Aprecieri
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
pai de la o vreme incepe sa facă figuri și internetul, ba se deconectează, ba îmi cere sa scot cartela Sim ca nu prinde semnal, etc
0 Aprecieri