Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Conexiune Bluetooth Laptop HP- Samsung Qled

(Subiect creat la: 30-10-2021 04:52 PM)
523 Vizualizări
Razvy
Pioneer
Opțiuni
SALUTARE,
Am niște draci de spart ceva :winking-face: 😉 
Am o problema când vreau sa conectez laptopul HP cu Samsung Qled -Smart TV! Îmi zice ca se stabilește conexiunea , imi da un cod PIN pe Laptop care nu pot sa îl bag nici unde la TV , și DEGEABA aleg " permitere " pe TV , ca se respinge conexiunea ! CE MAMA NAIBI SA FAC?! 🤣 
1 Soluţie
Soluţie
Razvy
Pioneer
Opțiuni
Mersi ! Am rezolvat problema! Nu ma întreba ce am făcut, ca nu stiu..🤣important e ca merge! 😅

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

11 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

E posibil sa nu fi permis prima data conexiunea si acum laptopul apare in lista dispozitivelor nepermise.

Intra in setari, conexiuni si cauta dispozitive bluetooth. Vezi daca apare laptopul in vreo lista acolo si daca apare, sterge-l si incearca din nou imperecherea.

0 Aprecieri
Razvy
Pioneer
Opțiuni
Am încercat...am șters din laptop tv-ul , am șters din tv , laptopul! am permis din nou toate! La fel, îmi apare mesajul ca nu poate fi conectat !
0 Aprecieri
MichiMaus23
Voyager
Opțiuni
Incearca sa te conectezi cu un telefon si sa te deconectezi si ***** incerci cu laptop
0 Aprecieri
Razvy
Pioneer
Opțiuni
Cu telefonul merge fără probleme!
0 Aprecieri
Razvy
Pioneer
Opțiuni
I-am dat Permite din nou20211030_173047_28700.jpg
0 Aprecieri
Razvy
Pioneer
Opțiuni
Si nu fac nimic! Aștept...îmi scrie pe ecran ca se stabilește conexiunea.....și apoi primesc mesajul acesta ! 20211030_173130_28703.jpg
0 Aprecieri
Razvy
Pioneer
Opțiuni
Inclusiv asta îmi apare pe ecranul televizorul...și cum apare in câteva secunde dispare ..și cu asta ,basta! Nimic ! 20211030_173414_28704.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Soluţie
Razvy
Pioneer
Opțiuni
Mersi ! Am rezolvat problema! Nu ma întreba ce am făcut, ca nu stiu..🤣important e ca merge! 😅
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Excelent! Bine ca functioneaza acum! 🙂

0 Aprecieri
Members_IDzNN9J
First Poster
Opțiuni

Am aceiasi problema. Nu pot conecta un TV Samsung UE58RU7172UXXH la un laptop ASUS. Imi apare un cod pe laptop, dar nu-l pot introduce la TV. 

0 Aprecieri