Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

32T5372

(Subiect creat la: 15-07-2023 04:28 PM)
395 Vizualizări
MihaiTheBoss
Pioneer
Opțiuni
Salut. Am de un an acest televizor dar problema este ca difuzoarele nu sunt prea bune. Am crezut ca problema se va rezolva conectand o pereche de casti bluetooh (Jabra elite 4 active) dar din păcate televizorul nu are bluetooh. Îmi puteți recomanda un adaptor bluetooh pentru televizor ? Menționez ca tv nu are port jack. 

1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut! Din câte văd acel televizor are doar ieșire audio optica. Dacă televizorul nu are funcția de ieșire bluetooth nu ai cum să o înlocuiești cu un adaptor. Televizorul nu suporta nici USB audio. Din câte știu niciun TV, indiferent de marca nu suportă această funcție. În plus la televizoarele samsung nu se pot conecta căști bluetooth făcute sa se conecteze exclusiv la dispozitive mobile.

https://www.samsung.com/latin_en/support/tv-audio-video/how-to-connect-bluetooth-headphones-to-my-sa...

Apropo, aceeași problemă am avut-o și eu anul trecut, fie diagonala de max 81cm fie tăiat din mobilă. La acel moment, cel mai smart tv care să se potrivească și să aibă și ceva funcții pe el a fost un Samsung Frame de 32 inch. Boxe portabile aveam deja în casă. 🙂

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

5 Răspunsuri
Cr56
Pioneer
Opțiuni
Vinde-l repede, adaugi bănuți și îți cumperi altul nou! Recomand Samsung Google TV cu soundbar! Eu am cumpărat în 2022 Sony omolog cu soundbar de la AvStore 12 rate fără dobândă Raiffeisen!...
0 Aprecieri
MihaiTheBoss
Pioneer
Opțiuni
Dacă puteam îmi luam 4k ( nu era diferența mare de preț) dar am spațiu doar pentru un tv cu diagonala de maxim 80 de cm.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Se poate adăuga un soundbar si conexiune prin HDMI ARC sa aibă tv..Sau sa încerci prin google Chrome..
MihaiTheBoss
Pioneer
Opțiuni
Ma gândeam ca nu ar merita sa cumpăr un soundbar cât prețul tv. De asemenea, nu am prea mult spatiu pt un soundbar asa ca solutia cea mai buna (zic eu) este sa incerc sa adaug televizorului bluetooh.Aș vrea sa îmi conectez căștile wireless la el dar nu are bluetooh. Am cautat pe net adaptor bluetooth dar nu prea am găsit. Ma puteți ajuta ?
0 Aprecieri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut! Din câte văd acel televizor are doar ieșire audio optica. Dacă televizorul nu are funcția de ieșire bluetooth nu ai cum să o înlocuiești cu un adaptor. Televizorul nu suporta nici USB audio. Din câte știu niciun TV, indiferent de marca nu suportă această funcție. În plus la televizoarele samsung nu se pot conecta căști bluetooth făcute sa se conecteze exclusiv la dispozitive mobile.

https://www.samsung.com/latin_en/support/tv-audio-video/how-to-connect-bluetooth-headphones-to-my-sa...

Apropo, aceeași problemă am avut-o și eu anul trecut, fie diagonala de max 81cm fie tăiat din mobilă. La acel moment, cel mai smart tv care să se potrivească și să aibă și ceva funcții pe el a fost un Samsung Frame de 32 inch. Boxe portabile aveam deja în casă. 🙂