Sulge

What are you looking for?

tühistada
Tulemuste kuvamine 
Otsige hoopis 
Kas soovisite järgmist. 

Samsung 65-tolline QLED 4K Q77D Nutiteler Minu Arvustus

(Topic created on: 08-07-2024 03:00 PM)
113 Vaated
Ricardosuursiim
Samsung Members Star ★
Suvandid

Minu Arvustus

Hiljuti otsustasin oma vana teleri välja vahetada ja valisin Samsungi 65-tollise QLED 4K QE65Q77DATXXH nutiteleri. Selle teleriga tuli kaasa ka suurepärane soundbar, mis täiendab kogu meediakogemust, pakkudes võimsat ja kvaliteetset heli.Pildikvaliteet ja suurus esimese asjana märkasime, kui suurt vahet teeb suurem ekraan. Ei pea enam väikest pilti vahtima ja silmi kissitama – uus 65-tolline ekraan on tõesti muljetavaldav. Quantum Dot Tehnoloogia tagab 100% värviruumi, mis tähendab, et värvid on elavad ja täpsed ka erineva ereduse juures. Pilt on ilus, selge ja väga ergas.Liikumise Sujuvus ja UpscalingMotion Xcelerator 120Hz tehnoloogia tagab, et isegi kiire tegevusega stseenid, nagu spordivõistlused ja action-filmid, on sujuvad ja selged. 4K AI upscaling tehnoloogia parandab vanemate HD ja Full HD sisu kvaliteeti, muutes kõik detailid teravamaks ja selgemaks.Menüü ja NutifunktsioonidUue teleri menüü liigub super kiiresti, ilma igasuguse viiteta. Tizen OS võimaldab lihtsat ja intuitiivset juurdepääsu erinevatele rakendustele ja teenustele, sealhulgas Samsung TV Plus ja Samsung Gaming Hub. Nutikodu seadmete haldamine on nüüd mugavam tänu SmartThings rakendusele, mis võimaldab teleriga ühendada ja juhtida erinevaid nutiseadmeid.

1000043419.jpg

HelikvaliteetKaasa tulnud soundbar täiendab kogu komplekti, pakkudes rikkalikku ja võimsat heli. Filmide vaatamine ja mängude mängimine on nüüd tõeliselt kaasahaarav kogemus.

1000043420.jpg

Kokkuvõte Olen väga rahul oma uue Samsungi 65-tollise QLED 4K Q77D nutiteleriga. Selle teleri pildikvaliteet, sujuv menüü ja suurepärane heli teevad sellest suurepärase investeeringu, mis täiendab kodukino elamust. Soovitan soojalt kõigile, kes otsivad tipptasemel telerit.

1 REPLY 1
Madara_C
Community Manager
Suvandid

Hei, @Ricardosuursiim!

Aitäh ülevaate eest!

"Samsung Community" tiim 🤝