o 31-01-2021 09:43 AM
Dobrý den. Druhým dnem používám nový tablet Samsung Galaxy s5e a koupila jsem si k němu i ochranné flipové pouzdro. Bohužel, pokud chci používat tablet a otevřu pouzdro a přední stranu otočím dozadu, obrazovka se zhasne. Senzor pro uzamčení obrazovky reaguje i ze zadu, přičemž by se měla obrazovka zamknout jen při přiklopení zepředu. Je problém v senzoru nebo je to pouzdrem? Nemohu takto mít tablet otevřený pohodlně, protože musím mít tu přední čas pouzdra na bok a ne vzadu. Bez pouzdra šlape v pohodě, ale s ním se zhasíná, což mě pěkně štve. Mnohokrát děkuji za váš čas. S pozdravem Michaela
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 31-01-2021 12:54 PM
Hezkou neděli @m_konicku4974
Vzpomínám si, že kolega měl u Tab S6 stejný problém s neoriginálním pouzdrem. Nakonec to vyřešil, že pod zadní část krytu dal překážku (kus kartonu) aby magnet na tablet nepůsil a neuspával jej... Je to bohužel neduh řady neoriginálních pouzder, dají tam moc silný magnet a pak to dělá problémy jako tady u Vás. Ten originál už nikde téměř skladem není, možná bych zkusil například tento:
o 31-01-2021 01:15 PM
Krásnou neděli i vám. Moooc děkuji! Já už měla nervy, že nebude něco v pořádku. Ale tušila jsem, že to bude mít spojitost s pouzdrem. Musela jsem vracet teď úplně nový Mi Band 5 a synovi Albi tužku, tak by mě do třetice s tabletem už asi kleplo.
Zkusím sehnat originál a kdyžtak tam taky něco nalepím. Jste moc hodný! Děkuji za váš čas a pomoc. 😊
Přeji krásný zbytek víkendu. Na shledanou. Michaela
31-01-2021 10:23 AM - upraveno 31-01-2021 10:24 AM
Dobrý den @m_konicku4974
Jedná se o originální pouzdro Samsung? Já mám originální pouzdro Book cover pro tablety Tab S6 a S7+ a na obou to funguje naprosto korektně. Podle toho co popisujete mi to spíše přijde na neoriginální pouzdro, u kterých se stává, že tam výrobce dá příliš silné magnety a pak to zlobí jako právě u Vás.
o 31-01-2021 12:08 PM
Dobrý den, děkuji za rychlou odpověď. Originál to není. Mám tohle.
Sedí krásně, jediné, co dělá, je to zhasínání no. Zkusím asi tedy jiné.
Když tu přední stranu překlopím dozadu a nechám tam cca 1 cm mezeru, tak se nezhasne, ale jakmile přiklopím úplně, tak se zhasne. Připojila bych video, ale asi to sem nejde.
o 31-01-2021 12:54 PM
Hezkou neděli @m_konicku4974
Vzpomínám si, že kolega měl u Tab S6 stejný problém s neoriginálním pouzdrem. Nakonec to vyřešil, že pod zadní část krytu dal překážku (kus kartonu) aby magnet na tablet nepůsil a neuspával jej... Je to bohužel neduh řady neoriginálních pouzder, dají tam moc silný magnet a pak to dělá problémy jako tady u Vás. Ten originál už nikde téměř skladem není, možná bych zkusil například tento:
o 31-01-2021 01:15 PM
Krásnou neděli i vám. Moooc děkuji! Já už měla nervy, že nebude něco v pořádku. Ale tušila jsem, že to bude mít spojitost s pouzdrem. Musela jsem vracet teď úplně nový Mi Band 5 a synovi Albi tužku, tak by mě do třetice s tabletem už asi kleplo.
Zkusím sehnat originál a kdyžtak tam taky něco nalepím. Jste moc hodný! Děkuji za váš čas a pomoc. 😊
Přeji krásný zbytek víkendu. Na shledanou. Michaela
o 31-01-2021 01:19 PM
@m_konicku4974 Tablet je v pořádku nebojte. Také Vám přeji hezkou neděli.