Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Zhasínání obrazovky pouzdrem

(Téma vytvořeno: 31-01-2021 09:43 AM)
1894 Zobrazení
m_konicku4974
Apprentice
Možnosti

Dobrý den. Druhým dnem používám nový tablet Samsung Galaxy s5e a koupila jsem si k němu i ochranné flipové pouzdro. Bohužel, pokud chci používat tablet a otevřu pouzdro a přední stranu otočím dozadu, obrazovka se zhasne. Senzor pro uzamčení obrazovky reaguje i ze zadu, přičemž by se měla obrazovka zamknout jen při přiklopení zepředu. Je problém v senzoru nebo je to pouzdrem? Nemohu takto mít tablet otevřený pohodlně, protože musím mít tu přední čas pouzdra na bok a ne vzadu. Bez pouzdra šlape v pohodě, ale s ním se zhasíná, což mě pěkně štve. Mnohokrát děkuji za váš čas. S pozdravem Michaela

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezkou neděli @m_konicku4974

Vzpomínám si, že kolega měl u Tab S6 stejný problém s neoriginálním pouzdrem. Nakonec to vyřešil, že pod zadní část krytu dal překážku (kus kartonu) aby magnet na tablet nepůsil a neuspával jej...  Je to bohužel neduh řady neoriginálních pouzder, dají tam moc silný magnet a pak to dělá problémy jako tady u Vás. Ten originál už nikde téměř skladem není, možná bych zkusil například tento:

https://www.smarty.cz/CellularLine-Folio-pouzdro-se-stojankem-Samsung-Galaxy-Tab-S5e-10-1-cerne-p474...

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
m_konicku4974
Apprentice
Možnosti

Krásnou neděli i vám. Moooc děkuji! Já už měla nervy, že nebude něco v pořádku. Ale tušila jsem, že to bude mít spojitost s pouzdrem. Musela jsem vracet teď úplně nový Mi Band 5 a synovi Albi tužku, tak by mě do třetice s tabletem už asi kleplo. 

Zkusím sehnat originál a kdyžtak tam taky něco nalepím. Jste moc hodný! Děkuji za váš čas a pomoc. 😊

Přeji krásný zbytek víkendu. Na shledanou. Michaela 

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @m_konicku4974 

Jedná se o originální pouzdro Samsung? Já mám originální pouzdro Book cover pro tablety Tab S6 a S7+ a na obou to funguje naprosto korektně. Podle toho co popisujete mi to spíše přijde na neoriginální pouzdro, u kterých se stává, že tam výrobce dá příliš silné magnety a pak to zlobí jako právě u Vás.

https://m.sunnysoft.cz/zbozi/033PSA-2023/samsung-book-cover-flipove-pouzdro-pro-galaxy-tab-s5e-bila....

fajnsnek2
m_konicku4974
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, děkuji za rychlou odpověď. Originál to není. Mám tohle. 

https://www.czc.cz/tactical-book-tri-fold-pouzdro-pro-samsung-t720-t725-galaxy-tab-s5e-cerna/282715/...

Sedí krásně, jediné, co dělá, je to zhasínání no. Zkusím asi tedy jiné. 

Když tu přední stranu překlopím dozadu a nechám tam cca 1 cm mezeru, tak se nezhasne, ale jakmile přiklopím úplně, tak se zhasne. Připojila bych video, ale asi to sem nejde. 

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezkou neděli @m_konicku4974

Vzpomínám si, že kolega měl u Tab S6 stejný problém s neoriginálním pouzdrem. Nakonec to vyřešil, že pod zadní část krytu dal překážku (kus kartonu) aby magnet na tablet nepůsil a neuspával jej...  Je to bohužel neduh řady neoriginálních pouzder, dají tam moc silný magnet a pak to dělá problémy jako tady u Vás. Ten originál už nikde téměř skladem není, možná bych zkusil například tento:

https://www.smarty.cz/CellularLine-Folio-pouzdro-se-stojankem-Samsung-Galaxy-Tab-S5e-10-1-cerne-p474...

fajnsnek2
Řešení
m_konicku4974
Apprentice
Možnosti

Krásnou neděli i vám. Moooc děkuji! Já už měla nervy, že nebude něco v pořádku. Ale tušila jsem, že to bude mít spojitost s pouzdrem. Musela jsem vracet teď úplně nový Mi Band 5 a synovi Albi tužku, tak by mě do třetice s tabletem už asi kleplo. 

Zkusím sehnat originál a kdyžtak tam taky něco nalepím. Jste moc hodný! Děkuji za váš čas a pomoc. 😊

Přeji krásný zbytek víkendu. Na shledanou. Michaela 

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@m_konicku4974  Tablet je v pořádku nebojte. Také Vám přeji hezkou neděli. 

fajnsnek2