Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wykrzaczony galaxy tab s7 fe

(Temat utworzony: 19-09-2022 04:08 PM)
713 Wyświetlenia
korbelo
Explorer
Opcje

image

Nowo kupiony tablet, przy próbie zaktualizowania systemu taka sytuacja, ktoś ma pomysł jak temu zaradzić? Czy jechać od razu zwrócić?
10 Odpowiedzi
korbelo
Explorer
Opcje
Próbowałem, wraca do tego samego ekranu.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@korbelo  Nie wiem w jaki sposób robiłeś aktualizację ale wydaje mi się że nie było to robione za pomocą Smart switch?

korbelo
Explorer
Opcje
wyskoczyło powiadomienie systemowe, otworzyłem je, pobrałem aktualizacje i odpaliłem instalowanie. Urządzenie zostawiłem na kilka/kilkanaście minut, po tym czasie zobaczyłem to co na zdjęciu.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@korbelo  Jak urządzenie nie było zakupione przez Internet to nie ma  możliwości zwrotu.

https://prawakonsumenta.uokik.gov.pl/zwrot-towaru/

korbelo
Explorer
Opcje
urządzenie było zakupione stacjonarnie, mediamarkt. Jest szansa na naprawienie go bez utraty gwarancji? W przypadku zwrotu boje się o moje dane, zdążyłem się zalogować na wszystkie konta, jakie mam opcje?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Nie wiem jak serwis podejdzie do naprawy czy nie będziesz musiał za nią zapłaci.

Serwis i tak musi na nowo wgrać system więc nie będzie widział twoich loginów czy adresów e-mail.

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

wckxr
Voyager
Opcje
Ewentualnie awaryjne odzyskiwanie oprogramowania w Smart Switch
0 Like
korbelo
Explorer
Opcje
Juz zdazylem wymienić, nie chcialem sie na wlasna rękę z tym meczyc
0 Like
Alexander1978LWOWUA
First Poster
Opcje
Oddać oczywiście jak jest gwarancja. Ja na poczatku też miałem lipe- wsklepie nie dali rady- nie chciałem się męczyć z gwarancja i skorzystałem z pomocy hakera... Postawił mi go na nogi w 3 dni,a że zwrotem to bym czekał 2-3 tygodnia. Ale od tego czasu chwalę ta"maszynke" bo dobry i sprytny tablet
0 Like