Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

tworzenie własnego folderu w moich plikach

(Temat utworzony: 20-02-2021 08:37 PM)
9471 Wyświetlenia
AgaJG
Pioneer
Opcje
Cześć w jaki sposób mogę utworzyć nowe foldery w moich plikach. Chcę zrobić porządek w dokumentach i je posortować.

Pracuję na tabs7

0 Like
17 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AgaJG  Witam

Wchodzimy w Moje Pliki > Wybieramy Pamięć > trzy kropki (prawy górny róg) > Utwórz Katalog

Screenshot_20210220-203948_My Files.jpg

AgaJG
Pioneer
Opcje
@PrzemekM u mnie tak nie działa.

Screenshot_20210220-204309_My Files.jpg

0 Like
AgaJG
Pioneer
Opcje
jest, dzięki, znalazłam. kluczowe było to by wejść w pamięć. 👍
Paco76
Helping Hand
Opcje
Moje Pliki -Wybieramy Pamięć w której chcemx utworzyć Katalog -Trzy Kropki-UtwórzKatalog
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AgaJG  Rozumiem

Proszę wejść w "Pamięć Wewnętrzną" jak zaznaczyłem na zrzucie > wybrac katalog np. dokumenty i trzy kropki (prawy górny róg) > "Utwórz Katalog"

tabs7.PNG

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AgaJG  No właśnie, to super że się udało 😀

0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
co do Aplikacji Moje Pliki musisz wybrać Pamięć wewnętrzna lub zewnętrzna i w tych lokalizacjach można Tworzyć folder Ty jesteś w przydzielonej kategorii dokumenty w której nie ma możliwości Tworzyć folder bo to lokalizacja która wyświetla wszystkie dokumenty z telefonu.

najlepiej Pobrac aplikacje zewnętrzna z sklepu play. ja np używam Solid Explorer i jestem zadowolony wszystko proste i czytelne. lepiej mi się zarządza plikami z tej aplikacji niż oryginalnej Samsunga.
lukas888888666
First Poster
Opcje
Cześć dlaczego nie mogę przenieś plików z pamieci wewnętrznej do plików lub z pobranych do plików w sumie to w ogóle nie mogę ich przenosić. Samsung gakaxy a 15
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@lukas888888666 Ponieważ musisz te dane przenosić pomiędzy określonymi punktami w pamięci wewnętrznej bądź zewnętrznej. Nie przenoś pomiędzy "Pobrane", a "Pamięć Wewnętrzna", tylko wejdź do pamięci wewnętrznej i znajdź plik, który chcesz przenieść.