Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Tlacitko domu

(Téma vytvořeno: 12-01-2025 07:13 AM)
211 Zobrazení
Memphis11
First Poster
Možnosti
Ahoj, mám dotaz, snad se někdo najde, kdo je technicky typ. Na mobilu S24 po podrzení Tlačítka domu, se mi ukázaly služby Google - rychle vyhledávání, překladač atd. Na Tabletu S6 Lité také tak, akorát do dnešního dne. Po stisknutí tlačítka Domu se mi otevře Gemini. Nevíte někdo, jak tlacitko Domu upravit?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Zkuste: "Nastavení -> Aplikace -> Zvolte výchozí aplikace (úplně nahoře) -> Aplikace digitálního asistenta -> Aplikace digitálního asistenta -> Žádná aplikace".
Pokud to nebude stačit tak v "Nastavení -> Google -> Všechny služby -> Vyhledávání, Asistent a Voice -> Gemini -> Digitální asistenti od Googlu ->přepnout na Asistent Google". Toho pak v "Nastavení -> Aplikace -> Asistent -> Vypnout"

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
7 Odpovědi
Mario13d
Troubleshooter
Možnosti
Tak v GoodLocku som možnosť zmeny nenašiel.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
choďte prosím do nastavení > displej > navigačný panel a v danom menu vypnite možnosť aplikácia asistenta a zapnite možnosť vyhľadávanie zakrúžkovaním.
1736677160574.jpg
0 Like
Memphis11
First Poster
Možnosti
Ahoj, super, toto funguje například na mobilu S24, nikoli na tabletu S6 lite (ten nemá funkci zakrouzkuj a vyhledej)...
0 Like
Memphis11
First Poster
Možnosti
Jediné co - tak v nastavení v aplikaci Gemini- digitální asistenti - přepnout na asistenta Google. Ale tím pádem, pokud se nepletu, zmizí aplikace Gemini (nevím , zda to teď říkám zcela přesně)..
0 Like
Řešení
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Zkuste: "Nastavení -> Aplikace -> Zvolte výchozí aplikace (úplně nahoře) -> Aplikace digitálního asistenta -> Aplikace digitálního asistenta -> Žádná aplikace".
Pokud to nebude stačit tak v "Nastavení -> Google -> Všechny služby -> Vyhledávání, Asistent a Voice -> Gemini -> Digitální asistenti od Googlu ->přepnout na Asistent Google". Toho pak v "Nastavení -> Aplikace -> Asistent -> Vypnout"
0 Like
Memphis11
First Poster
Možnosti
Ok díky:)
0 Like
Vláďa_T
First Poster
Možnosti
Tlačítko domů na Samsungu. Prosím měl jsem nastaveno asi to bylo automaticky že když stisknu tlačítko domů a podržím cca 3 vteřiny, tak bylo nabídnuto překladač,.ale nyní to nejde a nevím jak znovu nastavit. Neví prosím někdo? Zmizelo to potom co jsem zkusil si nastavit AI a od té doby tato možnost nejde i když tu AI a jiné vypnu. Děkuji za případné tipy.
0 Like