Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tablet SM-T555N błąd i uszkodzone pliki muzyczne podczas przenoszenia na kartę pamięci

(Temat utworzony: 01-03-2019 06:31 PM)
339 Wyświetlenia
Vegam
First Poster
Opcje

Jakiś czas temu próbowałam przenieść muzykę z tabletu (SM-T555NZKAXEO) na kartę pamięci. Po zaznaczeniu większej liczby utworów i próbie przeniesienia, wyskakiwał błąd przenoszenia, lecz część utworów zniknęła z urządzenia nie pojawiając się na karcie. Kartę przeniosłam do innego urządzenia, które natychmiast poinformowało mnie że jest ona uszkodzona, a wszystkie piosenki w aplikacji Samsung Music są zniekrztałcone, często niemożliwe do odtworzenia. Proszę o pomoc 😞 Hard reset pomoże?

Doprecyzowałem tytuł wątku /RadekK

0 Like
4 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Vegam, Witaj na forum.

Musisz wymienić obecną kartę pamięci na sprawną. Osobiście polecam karty Samsunga oraz SanDiska.

Jak obecnie wyglądają pliki w katalogach, w których znajdowały się piosenki na tablecie po podłączeniu do komputera ?

Z Hard resetem jeszcze bym się wstrzymał. Na razie wejdź w Ustawienia --> Aplikacje --> Samsung Music --> Domyślna pamięć --> Wyczyść dane

0 Like
Vegam
First Poster
Opcje
Karta nie znajduje się już w urządzeniu. Do tej pory była sprawna. Nie sprawdzałam jeszcze na komputerze nic.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W takim razie podłącz tablet do komputera i usuń cały folder z którego przenosiłaś utwory. Nastepnie utwórz nowy folder, skopiuj do niego muzykę i wyczyść dane aplikacji tak jak napisałem w poprzedniej wiadomości. Daj znać czy pomogło.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Vegam kartę możesz przeskanować programem do odzyskiwania danych, np. darmowym recuva. Może uda się odzyskać pliki.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.