Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Tablet Samsung Galaxy A8 10.5 przy pisaniu nie mogę trzymać ręki na ekranie

(Temat utworzony: 11-11-2023 01:06 PM)
1186 Wyświetlenia
37111
First Poster
Opcje

Dzień dobry 

Kupiłam tablet aby robić na nim notatki, mam do niego rysik tech protect, jednak przy pisaniu nie mogę trzymać ręki na ekranie. Czy istnieje jakaś funkcja w ustawieniach która umożliwia korzystanie tylko z rysika? Lub w jaki inny sposób mogę swobodnie pisać na ekranie? 

Pozdrawiam

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Galaxy Tab A8 nie obsługuje rysików opartych o specjalną technologie ekranu. Z tego powodu też inne rysiki imitują palec w bardzo dokładany sposób, a to wyklucza możliwość kontrolowania ustawień rysika.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
Rozwiązanie
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Galaxy Tab A8 nie obsługuje rysików opartych o specjalną technologie ekranu. Z tego powodu też inne rysiki imitują palec w bardzo dokładany sposób, a to wyklucza możliwość kontrolowania ustawień rysika.
37111
First Poster
Opcje

Rozumiem, czyli niezależnie jaki kupię rysik i tak nie będę mogła trzymać ręki na ekranie? 

0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
zgadza się
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

dokładnie, inaczej to wygląda jak kupujemy tablet już z dedykowaną obsługa rysiku

PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Pozostaje zakup modeli niestety droższych ale i dużo lepszych, Tab S6 Lite albo nowy S9FE, aktualnie w promocji z klawiaturą za 1000zl. Polecam
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Gdzie taka cena ?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Matinek, Patryk miał na myśli to, że do tabletu dołączane jest Etui Book Cover z klawiaturą o wartości 1000 zł.