Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Który wybrać?

(Temat utworzony: 06-07-2024 10:55 PM)
265 Wyświetlenia
Timololum
Journeyman
Opcje
Przymierzam się do zakupu swojego pierwszego tabletu od samsung. Niestety nie mogę się zdecydować jaki wybrać. Dlatego piszę z zapytaniem Który waszym zdaniem jest najpeszy w stosunku ceny do możliwości i jakości sprzętu. Tablet ma służyć do robienia notatek odręcznych oraz prostych rysunków poglądowych oraz do obsługi gier pokroju Empires and puzzles czy Team fight tactics.
124 Odpowiedzi
Artur1971
Voyager
Opcje

Tablet S7 Plus vs S9 Plus. Czy jest sens zmieniać czy lepiej poczekać?

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Artur1971 Tab S7+ nie będzie miał już aktualizacji do wyższych wersji systemu. Generalnie możesz pomyśleć więc nad zakupem S9, bądź poczekać, czy za jakiś czas nie pojawią się informacje o kolejnych modelach flagowych tabletów.

Lenka_5121
Navigator
Opcje
Mam pytanko czy waszym zdaniem do robienia notatek lepiej kupić sobie ipada czy tablety od samsunga?
0 Like
Kokos123448
Journeyman
Opcje
Jeżeli masz iphona to ipada
Jak masz samsunga to tablet samsunga 12cali
Proste i logiczne
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Jak masz telefon Samsunga to jak najbardziej lepiej tablet, będziesz mógł łatwo je połączyć i przesyłać, pliki, notatki między urządzeniami.
wiesiekn
Apprentice
Opcje
Mam pytanie co wybrać 

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra SM-X916 14,6" 12/512GB 5G Szary za 6399 zł. czy 

SAMSUNG Galaxy Tab S9 Ultra 14.6" 16/1000 GB Wi-Fi Grafitowy za 6999 zł. Będzie lepszym wyborem z 5g ale mniej razu pamięci lub bez 5g ale lepsze parametry . Jak ktoś posiada powyższe tablety proszę o opinie.

0 Like
Lenka_5121
Navigator
Opcje
Szukam tableta do robienia notatek w miarę przystępnej cenie, macie coś do polecenia? 🤷‍♀️
0 Like
arek38693
Pathfinder
Opcje
Zależy od tego jak rozumiesz przystępną cenę. Ja mam tab s9 fe+. Używam go na uczelni razem z etui z klawiaturą. Jeżeli nie zależy Ci na wielkości ekranu to możesz się zainteresować tab s9 fe bez +.
0 Like
Kesas
Explorer
Opcje
Na podstawie własnych doświadczeń mogę polecić Samsunga Galaxy S8+ jako idealne urządzenie do nauki i robienia notatek. Jego rozmiar jest optymalny, nieco większy od formatu A4, co pozwala na wygodne pakowanie do plecaka wraz z innymi książkami i zeszytami. Bardziej przystępną cenowo opcją jest S9 FE+, a jeśli rozmiar ekranu nie jest tak ważny, to dobrym wyborem będzie również S9FE lub S6 lite. (Warto brać pod uwagę tylko tablety z serii S, ponieważ one obsługują S Pen, co przekłada się na komfortowe pisanie notatek)
milkas
Journeyman
Opcje
Szukam dobrego tabletu do nauki, robienia notatek, oglądania filmów oraz do grania w mało wymagające gierki np. kolorowanie 
Najlepiej żeby w zestawie był rysik 😁
Do 1600zl 

0 Like