Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Tab S9+ problémy

(Téma vytvořeno: 07-09-2023 08:47 PM)
1325 Zobrazení
polda
Voyager
Možnosti
Ahoj komunitou, nevím, jestli se s obdobným problémem potkal někdo další, ale tab S9+ se dnes rozhodl, že se bude chovat jako zařízení za 3K a ne jako zařízení za 30K. V podstatě na něm aktuálně nic neběží, je napůl zamrzlé, nejde vypnout ani restartovat, občas sám od sebe začne spouštět aplikace, připojením klávesnice se přepne do dex (což jen fajn), ale nelze spustit jiné aplikace, než ty na hlavní ploše či rychlém panelu- k ostatním aplikacím se nedostanu. Žádná možnost restartu není funkční (SW ani HW). Závěrem bych chtěl říct, že žádná aktualizace neproběhla a problém začal po spuštění aplikace members. Vrátil jsem se (jak říká FajnSnek) z jablečné říše, ale tam jsem se s něčím takovým rozhodně nesetkal. Jsem z Tab S9+ hodně rozpačitý, možná i naštvaný... 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti
Co připojení k PC přes Smart switch, také nereaguje?
A fakt nejde ani tvrdý reset? Vypínač a volume down po dobu aspoň 7 sekund?

Galaxy S 25 Ultra Titanium Black 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

11 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @polda
stejný tablet dennodenně využívám a do aplikace members taky lezu a Tab S9+ švihá jak má. Normální to určitě není, něco si hodně nesedlo. Pokud to půjde asi bych vyzkoušel neoblíbené tovární nastavení. Tady zjišťovat příčinu bude složitější.

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší
0 Like
polda
Voyager
Možnosti
Tovární nastavení znamená pak několika hodinové nastavování... A to mám pak krůček k tomu to zase vše vyměnit...
0 Like
polda
Voyager
Možnosti
Navíc, dělej tovární nastavení v místě se slabou (skoro žádnou) wi-fi na dovolené. Nemáš moc na výběr...
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Proto to slovo "neoblíbené", taky bych s tím bojoval, ale momentálně nevidím lepší variantu, aby to vážně pomohlo. Ale možná někoho něco napadne.

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Ahoj @polda 

Nedělal jsi obnovu zalohy dat a aplikací z Galaxy Tab S7+? Tam by mohl být zakopany pes... takže pak už jedině co rádi kolega  @potasm 

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší :smiling-face:

fajn-Snek2>
0 Like
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti
Mam s9+ 5g asi 2 mesice a slape jak hodinky...
Bez factory resetu se asi nepohnete..
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, tohle mně přijde spíš jako hardwarový problém, jakoby třeba nereagoval správně displej. Nemáte tam nalepenou nějakou ochrannou fólii?

Další možností je, že používáte nějakou aplikaci, která se zbláznila. Něco jako Messenger, antivir, něco co má práva na systém nebo se vykresluje na popředí? Nepůjčil jste tablet třeba dětem, které tam nainstalovaly nějakou cracknutou hru s malware?

Ať už ale tak nebo jinak, factory reset bude asi nejjednodušší způsob, jak z toho ven. Pokud to pomůže, byl problém v software, pokud ne, je to jasný hardware a reklamace.

Vám to nepomůže, ale tohle chování není běžné ve smyslu, že by to hlásilo víc lidí.

Galaxy S 25 Ultra Titanium Black 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
polda
Voyager
Možnosti
Ahoj @fajnSnek
Nedělal. Zastávám názor, že s novým strojem čisté a nové nastavení...
0 Like
polda
Voyager
Možnosti
Dobrý den @Libb, tblet mám od 21.8. - hned lepena folie v samsungu. Tam bych asi problém neviděl. Dodeť bez problému. Ano, mám AVG, vykresluje na na popředí, ale ten tam mám takz skoro od začátku... Děti mně už odrostly... No zkusím ho nejprve vypnout samovolným vybitím, kdzž to nejde jinak... Jinak pak factory reset auvidíme...
0 Like