Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tab s6 lite

(Temat utworzony: 20-09-2022 04:57 PM)
1149 Wyświetlenia
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Witam czy ktoś z użytkowników tego tabletu mógłby sprawdzić czy w sklepie play znajduje się aplikacja banku paribas bo u mnie pisze ze nie nadaje się na ten tablet , chodź aplikacja ma wymagania jedynie minimum android 6.0.
0 Like
18 Odpowiedzi
Cry4t5l
Pioneer
Opcje
Spróbuj wyczyścić pamięć aplikacji Sklep play.
0 Like
w1ki
First Poster
Opcje
Na tab s7 też nie mogę jej pobrać.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Matinek Każda aplikacja, musi zostać dostosowana, do działania na konkretnym urządzeniu. Jeżeli chcesz dokładnie wiedzieć, dlaczego nie możesz zainstalować tego konkretnego programu, to polecam zadać właśnie takie pytanie jego deweloperowi - adres e-mail w informacjach o aplikacji, wewnątrz Sklepu Play.    

Matinek
Troubleshooter
Opcje
Pisałem do banku to nawet nikt im nie zgłaszał podobno żeby aplikacja nie działała na jakimś urządzeniu . Napiszę tu gdzie mówisz. Ale trochę dziwne żeby aplikacje ktoś musiał pod każde urządzenie robić. Przecież sprzętów jest setki to było by dziwne, jak dla mnie pisze się pod system poprostu i tyle. A ta aplikacja ma tylko wymagania co do minimum androida 6.0 więc na każdym nowym powinno działać.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Nie do końca, bo dochodzi do tego np. rozmiar ekranu, minimalna ilość ram itd. Sam system operacyjny też jest ważny, ale sam nie definiuje tego, czy aplikacja będzie działać lub nie. 

PS:  W sumie powinienem napisać pod serie urządzeń. 

Matinek
Troubleshooter
Opcje
No to tam jest kontakt do banku to ja już tam pisałem i odpowiedź była jak wyżej napisałem. Wiec to coś wina musi byc po stronie samsunga.
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Chyba bardziej rozdzielczosc niż sama wielkość, no tak ale jak aplikacja nie ma praktycznie wymagań poza androidem 6 to chyba nie jest wymagająca. Po drugie działa na starym sprzęcie z androidem 7 z ekranem o niskiej rozdzielczości z ramem 1,5 GB. A nie chce z najnowszym sprzętem działać trochę to dziwne. Zwłaszcza że parametry tablet ma jak większość telefonów teraz.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Szczerze, to o ile rozumiem korzystanie na tablecie z aplikacji streamingowych, to z programów bankowych trochę mniej. Podejrzewam, że większość osób korzysta z aplikacji na telefonach, a nie tabletach, dlatego nikt tego nie zgłosił.  

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@YOX  A może po prostu ta aplikacja nie jest dostępna tylko na tablety...?