Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Tab A8 2021

(Téma vytvořeno: 27-07-2022 11:14 AM)
283 Zobrazení
Lukpav15
Pathfinder
Možnosti
Ahoj komunito, chtel jsem se zeptat na tento tablet:

1. Aktualizace, jsou u tohoto tabletu podle noveho rozhodnuti zajisteny 3 roky hlavni a 5 let bezpocnistnich aktualizací...?

2. Podporuje displej tohoto tabletu HD prehravani videa v netflixu.

Dekuju.
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Lukpav15 

co se týče aktualizací tabletu A8 (2021), tak tam si nejsem aktualizacemi úplně jistý. Co vím, tak taková dlouhodobá podpora se týká zatím pouze vlajkových modelů (řada S22, S21, Fold3, Flip3 a tablety S8) a pro řadu A to má platit až od budoucích modelů. Co se týče druhého dotazu, ano Váš model bude přehrávat videa z Netflixu v HD.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Lukpav15

Jak avizoval kolega, tak delší podpora zařízení byla avizovana sice pro modely 2021, ale hlavně pro ty vlakové - Fold, Galaxy S, Tab S.

Aktuálně dle zdroje dostává Tab A8 čtvrtletní aktualizace, takže myslím, že už podpora bude jenom mít klesající frekvenci. Reálně bych viděl update na A12 a zrejme na A13, ale pak už asi nic. 

https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Lukpav15 

co se týče aktualizací tabletu A8 (2021), tak tam si nejsem aktualizacemi úplně jistý. Co vím, tak taková dlouhodobá podpora se týká zatím pouze vlajkových modelů (řada S22, S21, Fold3, Flip3 a tablety S8) a pro řadu A to má platit až od budoucích modelů. Co se týče druhého dotazu, ano Váš model bude přehrávat videa z Netflixu v HD.

Lukpav15
Pathfinder
Možnosti
Pro řadu A to platí již od roku 2021, co mají od výroby android 11...teď jsem to nějak dohledával....
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Lukpav15

Jak avizoval kolega, tak delší podpora zařízení byla avizovana sice pro modely 2021, ale hlavně pro ty vlakové - Fold, Galaxy S, Tab S.

Aktuálně dle zdroje dostává Tab A8 čtvrtletní aktualizace, takže myslím, že už podpora bude jenom mít klesající frekvenci. Reálně bych viděl update na A12 a zrejme na A13, ale pak už asi nic. 

https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb

fajnsnek2
0 Like
Lukpav15
Pathfinder
Možnosti
Tak i tak je to super podpora ne? Mam A71 a bude i android 13...a to zacinal na 10....v tomhle proste samsung vynika....tablet jeste nemam, ale vybiram prave mezi Tab A8 nebo Realme pad, ten ma lepsi hardware, ale asi slabou podporu....takze tak...
0 Like
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Na ten Realme Pad bych si dal pozor. Měl jsem ho na měsíc zapůjčený a papírově vypadal hardware skvěle, ale Realme UI a všechen software mě hluboce zklamal. Tablet se silně sekal i na domovské obrazovce a celkově byl silně neodladěný v porovnání s jinými tablety ve stejné kategorii. Stejně tak co se týče podpory nemá Realme zrovna dobrou pověst.