Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Stylus spen

(Téma vytvořeno: 17-01-2025 10:31 AM)
316 Zobrazení
Nakataa
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, mám problém na svém tab S9 se stylusem spen. Z ničeho nic mi na pohyby stylusu po displeji zařízení tablet nijak nereaguje. Stylus jsem resetoval, ale toto nepomohlo. Stylus je k tabletu připojený normálně, nabíjí se, na zmáčkntí tlačítka normálně reaguje, když jej přiblížím k displeji, tak jej tablet registruje, objeví se pod ním to malé kolečko, ale na pohyby po displeji už potom nereaguje. Nesetkal se s tím někdo z Vás? Napadlo mě, jestli není na výměnu jenom hrot stylusu, ale nevím...... 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Nakataa
Journeyman
Možnosti
Tak kolegovo spen mi funguje, můj spen na jeho tabletu také nefunguje. Mám to ještě v záruce, tak to zkusím na reklamaci a uvidím.....

Zobrazit řešení v původním příspěvku

13 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
skúste si na tablete otvoriť Members aplikáciu časť Podpora, Diagnostika tabletu a vykonajte test Dotyk perom S Pen.
Registruje Vám dotyk S Penu v tomto teste? Prosím pred testom odstráňte z tabletu akékoľvek magnetické príslušenstvo.
Nakataa
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, tak diagnostika hotová, S Pen tablet na těle registruje a nabíjí, ale na dotyk je bez reakce. Pod hrotem se mi při přiblížení k displeji objeví to malé kolečko, když s perem po displeji jezdím, tak se to kolečko po displeji pohybuje, ale jinak tablet na dotyk pera a displeje nereaguje......
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Pokiaľ sa SPen správa ako pripojené a fungujú aj Air Commands, tak teoreticky mohlo dôjsť k poškodeniu hrotu. Tie by mali byť vymeniteľné, pričom sa dajú pomerne jednoducho zohnať na internete. Napr. tu:

https://www.extrasamsung.com/search?q=Hrot&adv=false&cid=0&isc=false&mid=0&pf=&pt=&sid=false

prípadne "vygúgliť", či ich niekto neprádava aj vo Vašom okolí (aby sa kvôli takej malej cene nepriplácalo ďalších 50% za poštovné) 😉

Nakataa
Journeyman
Možnosti
Díky za odpověď, zkusím vyměnit hrot a uvidím.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Nakataa 

nemáte nějaké pouzdro se zabudovaným magnetem? Magnetické pole totiž ovlivňuje fungování pera a v místě kde je magnet tak pero SPEN zpravidla nefunguje... 

fajnsnek2
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Originální kryt drží pomocí magnetu... 😉

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Nakataa
Journeyman
Možnosti
Nemám, nefunguje to i bez obalu. Mám podezření, že prostě ten stylus odešel. Zítra si zkusím půjčit kolegovo stylus a uvidím....
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak snad to bude pouze hrotem, protože jak jste uváděl, že tečku při přiblížení pera vidíte tak dotyková vrstva pero detekuje...  Dejte vědět prosím čím to nakonec bylo, zajímalo by mě to... 

fajnsnek2
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti
Zkuste jine pero..treba i z nejakeho Note telefonu.
Pero neni potreba parovat, zakladni dotyk pojede i bez parovani.

Pripadne zkuste naopak vasim perem prejet po nejakem Note telefonu (z note ale nezapomente vyjmout pero..pri zasunutem peru je v defaultnim nastaveni digitizer neaktivni)
0 Like