Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

s-pen uszkodzony

(Temat utworzony: 28-12-2020 09:38 PM)
3380 Wyświetlenia
darioo169
First Poster
Opcje
Witam .Jestem posiadaczem tableta s7+.końcówka rysika się rusza i rysik nie działa poprawnie😥. Jest na gwarancji . Czy końcówka rysika podlega gwarancji !?czy trzeba ja wymienić na własny koszt. Jeśli tak to poproszę o link do strony z takimi końcówkami.pozdrawiam 
0 Like
10 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli problem wystąpił po czasie to podejrzewam, że uszkodzenie nie zostanie uznane na gwarancji. Zerknij do poniższego wątku, w którym został podany model rysika do Twojego tabletu.

https://eu.community.samsung.com/t5/tablety/s-pen-galaxy-tab-s7/m-p/2140912

0 Like
darioo169
First Poster
Opcje
dzięki za zainteresowanie. zamienniki pewnie z ali?l
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli w pobliżu masz serwis do najlepiej tam dopytać o ewentualne koszty naprawy lub zamówić nowy.

0 Like
darioo169
First Poster
Opcje
sprobuje to zrobić na gwarancji jeśli się nie da to kupie nowy. dam znać co powiedzą w serwisie
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Rozumiem. Jak tylko uda się załatwić sprawę to koniecznie daj znać. Powodzenia 😉

0 Like
BoRcrew
Pathfinder
Opcje

Koszt iglicy ok 24 zł poszukać w Google musisz🙄🤤

0 Like
Nisheq
Journeyman
Opcje
Czy ma ktoś może jakieś doświadczenia z ułamaną końcówką do s pen pro? Ewentualnie jakąś możliwością serwisowania takiego s pen'a?
Końcówka jest zlamana w takim miejscu, że wydaje mi się możliwa do wyciągnięcia, jednak nie mam tak cienkiej pęsety, żeby się do niej dobrać. 
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, można próbować oddać do autoryzowanego serwisu. Tam technicy ocenią co zrobić.