Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

S pen na Tab S9 FE

(Téma vytvořeno: 09-01-2025 04:36 PM)
149 Zobrazení
Matej_
Pioneer
Možnosti
Zdravím, na vianoce som si kúpil Tab S9 FE, mam k nemu pero ( S pen ktorý má každé S-ko) používam ho dennodenne a všimol som si že sa mi deformoval hrot, nové pero si môžem kúpiť ale za cca 50 eur. Tak som napísal na samsung podporu a poslali mi link z autorizovaného dodavateľa súčiastok (Samsung extra alebo tak nejak), problém je že je len doprava stojí skoro rovnako ako ten hrot. Nerobí mi problém ho kúpiť, ale ak to pero používam menej ako mesiac nechcel by som platiť za nový hrot ( ak by to bol polrok, rok alebo dva nepoviem nič). S perom som akurát často písal a kreslil, veľmi som netlačil a spadlo mi max. raz (skontroloval som a nič mu nebolo). Pero v podstate funguje len niekedy píšem čisto len "plastom" (na obrázku).

Spadá to pero pod záruku ? 
Je možné vymeniť hrot bez platiena? 
image

image

(Tablet som kúpil z oficiálnej Samsung stránky)
0 Like
2 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Matej_ 

pamatuji si, že už jeden uživatel v minulosti SPen reklamoval, taky měl deformovaný hrot a reklamace nebyla uznána. Obávám se, že tohle se bere jako spotřební věc a nijak nedokážete, že jste to nezpůsobil příliš velkou silou apod. Takže si nakonec koupil nové hroty právě na extrasamsung.com.

Edit: @Matej_  ještě bych doporučil zajít na jednu z prodejen Samsung či servis a nejdříve se zkusil zeptat, zda by to spadalo do záruky či ne. Je možné, že to dobře odůvodníte a hroty Vám bezplatně vymění.

Matej_
Pioneer
Možnosti
Smutné no... idem asi objednať nech čo najskôr vymením. Ďakujem