Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S Pen (Galaxy Tab S7) - końcówki rysika

(Temat utworzony: 24-10-2020 12:28 AM)
17669 Wyświetlenia
Bezetika
Explorer
Opcje
Witam. Czy końcówki rysika S Pen (Galaxy Tab S7) są  wymienne i można je gdzieś  kupić?
0 Like
49 Odpowiedzi
Ovv3nx
Journeyman
Opcje
Końcówki w rysiku są wymienne, jednak tych dedykowanych konkretnie Galaxy Tab S7 ponoć nigdzie się nie dostanie. Z tego co wyczytałem, możliwe, że te od rysików z Note 10 czy Galaxy Tab S6 będą pasować.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Bezetika, Zapoznaj się z poniższymi tematami. Poruszaliśmy w nich temat wymiennych końcówek.

S pen Galaxy Tab S7+

tab s7

Bezetika
Explorer
Opcje
Dzięki.
0 Like
OlivkaBera
Explorer
Opcje
Witam, mam pytanie czy końcówki do s pen samsung tab s7 FE są wymienne
Kupiłam 5 sztuk wymiennych końcówek ale nie mogę wyjąć z mojego rysika końcówki 

I co zrobić jak rysik się zacina, gdyby końcówka była niemozliwa do wymiany? Nie mogę wyłączyć rysika, nie mogę nic praktycznie z nim zrobić, reset tabletu też nie pomógł 😞
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@OlivkaBera Hej! Wszystkie S-Peny powinny mieć wymienne końcówki. Skontaktuj się z serwisem w celu zakupu części. Podsyłam Ci wyszukiwarkę serwisów: 

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

UzytkownikTabletu
First Poster
Opcje
Witam czy w rysiku, który jest dołączony do tabletu Samsung Galaxy Tab S7 FE można wymienić końcówkę? Niestety moja końcówka się wykrzywiła i nie działa. Jeżeli można to gdzie najlepiej takie zakupić i jak wyjąć starą końcówkę z rysika?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@UzytkownikTabletu  Witam

Końcówki są wymieniane, najlepszym rozwiązaniem bedzie wybrać się do serwisu i zamówić końcówkę do rysika. Najlepiej wczesniej zadzwonić aby upewnić się czy mają na miejscu.

daria1234
First Poster
Opcje
Hej, czy jest możliwość kupiemia samej końcowki do spena czy trzeba kupić cały? 
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Tak, natomiast to rozwiązanie stosowane na własną rękę. Producent nie posiada w swojej linii produktów części zamiennych do rysików, a jedynie całe rysiki.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.