Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rysik do Galaxy Tab S9FE

(Temat utworzony: 11-04-2025 07:39 AM)
837 Wyświetlenia
strzelba_mk
Pioneer
Opcje
Ostatnio zgubiłem rysik od mojego Galaxy Tab S9FE i się raczej już nie znajdzie, więc potrzebuję kupić nowy i pierwsze pytanie gdzie można taki zakupić zależy mi na kolorze takim jakim ma tablet czyli zielony (miętowy), a na stronie Samsung jest tylko czarny, drugie pytanie czy warto kupić drugi zwykły S Pen czy dołożyć np do S Pen Creator Edition lub S Pen Pro i trzecie ostatnie pytanie czym się różnią te trzy wszystkie rysiki od siebie.
13 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@strzelba_mk  Dzień dobry 

Najlepiej będzie podejść do serwisu z tabletem i zamówić rysik

strzelba_mk
Pioneer
Opcje
Właśnie zależało by mi żeby np jakiś sklep sieciówka nie za bardzo mam po drodze do serwisów w moim mieście
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@strzelba_mk  można pytać w takich sklepach jak brand store jeszcze,  a w tych sieciowych to ciężko mi powiedzieć czy będą mieli...

GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. W kwestii różnic między poszczególnymi rysikami możesz przeczytać tutaj:
https://eu.community.samsung.com/t5/akcesoria/poradnik-rodzaje-rysików-s-pen-kluczowe-różnice-i-funk...
strzelba_mk
Pioneer
Opcje
a właśnie czy S Pen Pro nie został coś wycofany bo go zbytnio nie widzę możliwości żeby kupić gdzieś
0 Like
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
Rysik nie został wycofany. Tutaj znajdziesz informacje gdzie jest dostępny rysik:
https://www.samsung.com/pl/mobile-accessories/s-pen-pro-black-ej-p5450sbegeu/
strzelba_mk
Pioneer
Opcje
Bo chyba S Pen Pro jest najbardziej zaawansowany aczkolwiek wymaga ładowania, też mnie zastanawia czy jak Creatir Edition ma wymienne końcówki?
0 Like
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
Tak, S Pen Pro podobnie jak reszta rysików ma wymienne końcówki.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@strzelba_mk, Miętowy S Pen jest praktycznie niedostępny. Na ten moment możesz go zakupić w sklepie north.pl i to chyba najlepsza opcja. Ewentualnie spróbuj poszukać w innych sklepach po numerze części GH96-15768C.