in data 03-08-2021 12:02 PM
Mam od rana problem z Galaxy Tab S6 Lite. Mianowicie co chwilę wyskakuje komunikat o treści polecenie wskazywane ciągle przestaje działać. Gdy używam rysika nie pojawia mi się też ikonka ze skrótami do notatek itd, da się nim normalnie pisać, jednak co chwilę wyskakuje wyżej wymieniony komunikat. Próbowałam wejść w ustawienia, jednak w momencie w którym chce wejść w dokładne ustawienia S Pen, aplikacja cofa mnie do głównego menu. Co można z tym zrobić?
in data 03-08-2021 12:06 PM
@Members_lBjvfG3 Dzień Dobry
Proszę spróbować ponownie uruchomić urządzenie i zobaczyć czy komunikat będzie się nadal pojawiał.
in data 03-08-2021 12:07 PM
Próbowałam, resetowalam też ustawienia, nic nie pomogło
in data 03-08-2021 12:09 PM
Wczoraj aktualizował się Android do 11 jeśli to coś zmienia
in data 03-08-2021 12:13 PM
@Members_lBjvfG3 W tej sytuacji proszę usunąć dane aplikacji "Polecenie wskazywane": Ustawienia > Aplikacje > 3 kropki w prawym górnym rogu, trzy poziome kreski po prawej stronie napisu ‘Twoje aplikacje’ ->Pokaż aplikacje systemowe > wybieramy aplikacje > Domyślna pamięć ->Wyczyść dane.
in data 03-08-2021 01:08 PM
Niestety nadal nie pomoglo
in data 03-08-2021 03:30 PM
@Members_lBjvfG3 Spróbuj wykonać zabieg wipe cache partition, a jeżeli on nie pomoże to przywróć urządzenie do ustawień fabrycznych bez przywracania danych z kopii zapasowej. Pierwszy zabieg nie usuwa żadnych danych z telefonu, natomiast drugi już tak. W takim przypadku polecam zgrać sobie wszystkie dane np. za pomocą komputerowej aplikacji Smart Switch.
Poradniki: