Chiudi

What are you looking for?

annulla
Visualizzazione dei risultati per 
Cerca invece 
Intendevi dire: 

Problemy z rysikiem

(Argomento creato il giorno: 03-08-2021 12:02 PM)
844 Visualizzazioni
Members_lBjvfG3
Apprentice
Opzioni

Mam od rana problem z Galaxy Tab S6 Lite. Mianowicie co chwilę wyskakuje komunikat o treści polecenie wskazywane ciągle przestaje działać. Gdy używam rysika nie pojawia mi się też ikonka ze skrótami do notatek itd, da się nim normalnie pisać, jednak co chwilę wyskakuje wyżej wymieniony komunikat. Próbowałam wejść w ustawienia, jednak w momencie w którym chce wejść w dokładne ustawienia S Pen, aplikacja cofa mnie do głównego menu. Co można z tym zrobić? 

0 Likes
6 Risposte
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opzioni

@Members_lBjvfG3  Dzień Dobry

Proszę spróbować ponownie uruchomić urządzenie i zobaczyć czy komunikat będzie się nadal pojawiał.

Members_lBjvfG3
Apprentice
Opzioni

Próbowałam, resetowalam też ustawienia, nic nie pomogło 

0 Likes
Members_lBjvfG3
Apprentice
Opzioni

Wczoraj aktualizował się Android do 11 jeśli to coś zmienia

0 Likes
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opzioni

@Members_lBjvfG3  W tej sytuacji proszę usunąć dane aplikacji "Polecenie wskazywane": Ustawienia > Aplikacje > 3 kropki w prawym górnym rogu, trzy poziome kreski po prawej stronie napisu ‘Twoje aplikacje’ ->Pokaż aplikacje systemowe > wybieramy aplikacje > Domyślna pamięć ->Wyczyść dane.

Members_lBjvfG3
Apprentice
Opzioni

Niestety nadal nie pomoglo

0 Likes
YOX
Samsung Members Star ★
Opzioni

@Members_lBjvfG3 Spróbuj wykonać zabieg wipe cache partition, a jeżeli on nie pomoże to przywróć urządzenie do ustawień fabrycznych bez przywracania danych z kopii zapasowej. Pierwszy zabieg nie usuwa żadnych danych z telefonu, natomiast drugi już tak. W takim przypadku polecam zgrać sobie wszystkie dane np. za pomocą komputerowej aplikacji Smart Switch. 

Poradniki:

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wej%C5...