Mam tablet galaxy tab a I audio mi sie zmienilo z glosnika na sluchawki. w ustawieniach nie moge znalezc audio zeby zmienic spowrotem na glosnik. Poprosze o pomoc
@K83 Witam. Audio zmienia się automatycznie po wpięciu i wypięciu sluchawek. Jeśli to nie jakieś zwarcie to możesz spróbować wyłączyć tablet i włączyć go ponownie lub wykonać reset.
@K83 Witam. Audio zmienia się automatycznie po wpięciu i wypięciu sluchawek. Jeśli to nie jakieś zwarcie to możesz spróbować wyłączyć tablet i włączyć go ponownie lub wykonać reset.
Dzieki wielkie. Probowalam 3 razy I nic ale w koncu weszlam w diagnostyke I przestowalam glosnik I sie przelaczylo. Mala wrzucila tableta do wanny niechcacy na kilka sekund doslwnie I sie przestawilo, masakra. Po godzinie szukania, udalo sie
Poszlo zwarcie na gniazdo audio złącze się osuszyło i pomogło a diagnostyka jeszcze to wymusiła. Jeśli taka sytuacja się Pani powtórzy to tylko wymiana. Mam nadzieję że woda nie zrobiła więcej szkody. Proszę uważać bo szkoda sprzętu. Pozdrawiam.