Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z przenoszeniem aplikacji na kartę SD(Galaxy Tab A7)

(Temat utworzony: 11-04-2022 10:04 PM)
816 Wyświetlenia
Hans Landa
Journeyman
Opcje

Witam. Mam problem z przenoszeniem aplikacji z pamięci wewnętrznej na kartę pamięci w moim tablecie. Wszystko przebiega niby bezproblemowo, tzn. w ustawieniach aplikacji wybieram dajmy na to grę XCOM(3,5 GB) wchodzę w zmianę lokalizacji pamięci i wybieram kartę pamięci. Po przeniesieniu  w ustawieniach aplikacji napisane jest od tej pory "pamięć zewnętrzna", czyli niby wszystko przebiegło pomyślnie. Problem w tym, że tak na prawdę aplikacja ta dalej pozostaje w pamięci wewnętrznej a na karcie pamięci nie przybyło tych 3,5 GB. Nic nie zostało przeniesione. Dzisiaj przeniosłem na nią niby łącznie  jakieś 12 GB aplikacji, głównie gier, bo już się nie mieściłem na pamięci wewnętrznej(32 GB to jednak mało) i... nic. Karta dalej prawie pusta a pamięc wewnętrzna zapchana, jakby w ogóle nic nie przeniosło. Ktoś spotkał się z takim problemem? Z góry dzięki za wszelką pomoc

0 Like
1 Odpowiedz
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Hans Landa Witam. Musisz wiedzieć że większość gier i aplikacji nie można przenieść na kartę SD że względu na ich poprawne działanie. Nawet gdy któraś gra czy aplikacja da się przenieś, cześć jest zasobów zostaję w pamięci wewnętrznej.